Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 30 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow: zó zag Gulcin (uit het nieuwe seizoen Temptation Island) er vroeger uit

Vorige week konden we kennismaken met de prachtige Gulcin uit het nieuwe seizoen van Temptation Island. Samen met lover Sorelis, is zij een van de stellen die hun relatie op de proef gaat stellen. Gulcin verschijnt in Tempa met blond haar, maar de blonde beauty had een paar jaar geleden nog een hele andere coupe.

Wij gingen op onderzoek uit en kunnen je vertellen dat ze echt elke haarkleur kan rocken.

Gulcin uit Temptation Island

Voor deze bevindingen hadden we Michella Kox niet nodig (sterker nog, waar zijn haar analyses en alle juice over het nieuwe seizoen?!). Even terugscrollen op het Instagram-acocunt van Gulcin, en je komt erachter dat ze een paar jaar geleden zwart haar had, in plaats van blond.

Eerlijk is eerlijk, het staat haar allebei amazing. Oké, het is misschien niet een metamorfose à la Rosanna of Lie van vorige seizoenen Temptation Island, maar toch.

Via het Instagram-account van Gulcin
Via het Instagram-account van Gulcin

Trouwring in de koffer

Wat opviel aan de deelname van Gulcin en Sorelis, is dat de twee heel sterk lijken. Sterker nog, Sorelis is een van de mannen die een ring mee heeft genomen naar Italië. Hij is van plan Gulcin ten huwelijk te vragen aan het einde van Temptation Island. Moet wel alles eerst goed gaan, of course. We gaan het zien.

Het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave

Verder kunnen we nog niet heel veel juice met je delen over het nieuwe seizoen. De eerste twee afleveringen zitten erop, en wij zijn al aan het aftellen naar donderdag. Na de eerste twee afleveringen, viel het trouwens wel op dat heel Twitter iets vond van Sonny.

Eigenlijk niet gek, hij had heel wat opvallende opmerkingen. Van “Ik wil de hele tafel (vrouwen) proeven” tot “In mijn leven wil ik de 100 vrouwen hebben aangetikt”. Classy. Hier kan je er meer over lezen.