Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 28 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn ze dan: dé 10 deelnemers van de nieuwe reality show Prince Charming

Op 16 december begint er een nieuwe datingshow op Videoland. Eerder stelde we je al voor aan de bachelor van dit nieuwe programma, nu zijn de deelnemers aan de beurt. Prince Charming Marvin gaat opzoek naar naar de liefde in dit programma, in het Italiaanse Sicilië hopen Marvin en de 10 deelnemers de liefde te vinden.

Wij zijn erg benieuwd naar dit nieuwe programma à la bachelorette.

Prince Charming deelnemers

Dit zijn ze dan, de deelnemers van het nieuwe programma Prince Charming:

1. Rick (28 jaar)

Rich heeft een eigen onderneming en doet daarnaast dagelijks aan yoga. Rick vindt vrijheid zo belangrijk dat hij eigen baas is van een succesvol bedrijf, zodat hij overal ter wereld kan werken. Zijn doel is een stabiele relatie, want na een valse start op relatiegebied is hij klaar om zich te richten op de ware liefde. Rick is serieus, gedreven, en zeer waarschijnlijk een erg goede match.

2. Ferdi (28 jaar)

Ook Ferdi heeft een eigen onderneming. Daarnaast is hij een eeuwige perfectionist weet zichzelf van tijd tot tijd te belonen met een leuk feestje of een mooie reis.

3. Dignum (31 jaar)

Dignum is een goedlachse, boomlange man. Hij heeft een duidelijke eigen wil en een sterk karakter. Hij heeft uitgesproken meningen maar staaft die ook en gaat zelf op onderzoek uit naar dingen die hem interesseren. Humor en creativiteit zijn belangrijk. Hij biedt een potentiële geliefde een dynamische, diepgaande relatie waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt.

4. Marnix (26 jaar)

De goedlachse en relativerende Marnix is 26 jaar. Hij had een lastige jeugd en wil laten zien dat hij het zelf wel kon rooien. Zijn vastberadenheid en ondernemerschap hebben hun vruchten afgeworpen. Hij heeft een goede baan in een luxe warenhuis en een rijk sociaal leven.

5. Vince (24 jaar)

De 24-jarige Vince heeft een goedlopend eigen bedrijf in fillers en is wereldwijs door zijn vele (solo-)reizen. Een slimme, sterke, enthousiaste en gevoelige jongeman die in groepen vaak goed ligt door zijn levendige karakter.

6. Alastair (29 jaar)

Alastair is vaak sarcastisch, maar ook energiek, inspirerend en een gangmaker die staat voor waar hij in gelooft. Hij heeft een goede baan en is gewend aan een luxe leven vol feesten en modellen, maar hij staat open voor een meer down to earth relatie met een leuke man.

7. Sezer (25 jaar)

De gecontroleerd-excentrieke Sezer is een creatief persoon. Hij volgt zijn eigen regels en werkt gefocust aan zijn muzikale carrière. Hij is gewend aan- en gek op- aandacht en lijkt in die zin een odd one out in het geheel, maar vergis je niet: Sezer zoekt een relatie met een stabiele, ambitieuze man die zijn creativiteit alle vrijheid kan geven.

Sezer Prince Charming
Videoland

8. Marcello (27 jaar)

Marcello is vrolijk en gek op dansen. Hij heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt wat de Limburgse Marcello heeft getekend, maar dit definieert hem niet: hij heeft zijn eigen leven weten op te bouwen en straalt van positiviteit. Hij is op zoek naar een betrouwbare, lieve en zorgzame partner.

Videoland

9. Joep (28 jaar)

Aan de ene kant een vrolijke practical joker, aan de andere kant een gedreven businessman: Joep heeft het beide in zich. Humor is enorm belangrijk voor hem, het helpt hem het leven niet te serieus te nemen. En dat is soms wel nodig als je een succesvol evenementenbureau leidt. Hij is optimistisch en creatief en ontpopt zich in iedere situatie als een natuurlijke leider.

10. Mitchell (27 jaar)

Mitchell is een ambitieuze entertainer die lekker veel babbelt en gezellig en zelfverzekerd overkomt. Door eerdere relaties heeft het vertrouwen van Mitchell een knauw gekregen, maar hij staat open voor de liefde. Net zoals voor gezelligheid en feestjes. In een groep is hij de aangewezen entertainer en aanjager. Hij zoekt iemand die dat in hem kan waarderen, maar hem ook tegengas kan bieden. Iemand die zijn eigen leven leidt.