Redactie
Redactie Love & Seks 23 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn dé 8 tekenen dat je je wederhelft hebt gevonden

Denk je dat je de waren en je wederhelft hebt gevonden? Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Hoe weet je zeker of je huidige partner écht je wederhelft is. Het zou toch fijn zijn als je een beetje bevestiging krijgt… De oplossing: wij zetten de acht tekenen op een rij waaruit blijkt dat je je wederhelft hebt gevonden en of dat echt zo is. Lees met ons mee.

1. Als je bij hem bent is alles oké

Zolang je maar bij hem bent, is alles goed. Je vergeet de rest van de wereld. Je vergeet je zorgen. Je vergeet waar je altijd over piekert. Niets maakt meer uit als jij maar dichtbij hem kan zijn.

2. Jullie halen het beste in elkaar naar boven

Voor hem ben je bereid je irritante, slechte gewoontes aan te pakken. En ook hij wil de beste versie van zichzelf zijn. Oh nee, dat lukt niet altijd. Hij gooit nog steeds zijn vieze was in een hoekje van de slaapkamer, maar hij doet zijn best.

3. Hij steunt je

Als je nog een studie wilt doen, een andere baan wilt zoeken of je hele leven wit omgooien. Hij zal er altijd voor je zijn. Zelfs als hij het misschien niet je beste idee ooit vindt, zal hij je steunen. En als dingen niet zo gaan zoals je had gehoopt, is hij daar om je te troosten en om een oplossing te vinden. Want ja, praktisch is hij wel, de man.

4. Jullie lachen om elkaars domste grapjes

Als jij een jolige stemming bent dan zoekt hij Buienradar op zijn telefoon. Omdat hij wil opzoeken ‘in wat voor gekke bui je bent’. Jij ligt helemaal dubbel. Ieder ander persoon zou raar hebben gekeken, maar jullie vinden elkaar hilarisch.

5. Je kunt altijd vertellen wat je op je lever hebt

Je hebt nooit het idee dat je iets niet met hem kan bespreken. Je zult nooit iets voor hem achterhouden. En je zult ook nooit tegen hem liegen. Eén leugen kan je hele relatie om zeep helpen.

Je lobster vinden

6. Jullie kunnen samen niets doen

Een weekend niksen met hem voelt nooit als verloren tijd. Wat jullie ook doen, het is altijd goed, het voelt altijd alsof je je tijd goed hebt besteed. Je besteedt het immers met de persoon van wie je het meeste houdt op de wereld.

7. Als jullie ruzie hebben, duurt het nooit lang

Want jullie kunnen gewoon niet lang boos op elkaar blijven. En als de spanning echt hoog op loopt, volgt er altijd onvergetelijke goedmaakseks.

8. Jullie toekomst is vanzelfsprekend

Niet hoe de toekomst er precies uitziet, maar wel dat jullie in de toekomst samen zullen zijn. Julie praten over de reizen die jullie samen willen maken en sparen geld. Jullie kijken naar huizen waar jullie zouden kunnen wonen. Misschien niet nu, maar ooit. Jullie denken nooit: ‘als we dan nog bij elkaar zijn’.

Lees ook: Wil je weten: dít gebeurt er allemaal met je lichaam als je verliefd wordt