Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 24 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Sexy AF – maar vergeet niet om deze 3 don’ts bij sexting goed in je (rode) oortjes te knopen

Vind jij het leuk je lover regelmatig rode oortjes te geven door hem of haar wat sexy berichten te sturen. You go girl. Er is helemaal niks mis met een lekker potje sexting. Pas je wel op? Deze dingen kun je daarentegen namelijk beter niet doen.

Voor je het weet heb jij je lover al uitgelegd wat je vanavond het liefst met elkaar zou doen.

Don’ts bij sexting

Makkelijk is het niet per se: sexting. Je wilt precies de juiste snaar raken om de ander op te geilen maar wilt ook weer niet te ver gaan. Een naaktfoto sturen met je hoofd herkenbaar op beeld? No way José, deze en nog meer don’ts die je goed in je oren moet knopen, vind je hier.

1. Te veel prijsgeven

Het idee achter sexting is dat er genoeg overblijft voor de verbeelding. Je wil dat jouw (bed)partner jou wilt en daarom geef je nog niet alles prijs. Als je foto’s stuurt, stuur je een foto die niet te veel vrijgeeft of in het semi donker. Als je vertelt wat je zou willen doen in bed, laat je ook nog genoeg over voor de verbeelding van de ander.

2. Uit het niks met sexting beginnen

Net zo min als jij niet zit te wachten op een dickpic uit het niets, zit je crush misschien ook niet te wachten op jouw boobies of sexy talk op zijn beeldscherm. Kondig het altijd een soort van aan. Natuurlijk is het spannend om iemand out of the blue te verassen maar je weet nooit wie er mee kijkt. Zeker niet nu we ons scherm regelmatig delen in Zoom-meetings.

Pak jij het graag wat subtieler aan? Naaktfoto’s sturen een stapje te ver voor jou? 5 x andere sexy dingen als je het toch spannend wil maken op WhatsApp

3. Te herkenbaar op de foto gaan

Heb jij herkenbare tatoeages? Dan kun je die beter niet op de naaktfoto in beeld plaatsen. Al denk je de ander helemaal te vertrouwen, een foto kan altijd ergens anders belanden en dat wil je niet. Als je dus van het foto’s sturen bent, is het verstandig om even te checken of je er niet herkenbaar opstaat. You know, just in case.

Overigens is een kleine tease als foto misschien ook nog wel veel sexyer omdat het veel meer aan de verbeelding overlaat. Eens wat anders proberen? Wat dacht je van een voice memo. Mi-aaauw. Happy sexting!