Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 8 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Naaktfoto’s sturen een stapje te ver voor jou? 5 x andere sexy dingen als je het toch spannend wil maken op WhatsApp

Wil jij je lover of crush eens verrassen met wat spicy berichtjes op WhatsApp? Hoewel sommige vrouwen het stiekem best wel spannend vinden om sexy (naakt)foto’s door te sturen, gaat deze vorm van sexting voor velen ook wel net een stapje te ver. Hoeft ook helemaal niet, er zijn ontzettend veel andere manieren waardoor jij jouw lover rode oortjes kunt bezorgen aan de andere kant van de lijn.

Dit is nét zo spannend als sexting

Er zijn van die momenten dat je ‘s avonds in bed ligt (of ‘s ochtends opstaat) en je zin hebt om je lover sexy berichtjes te sturen. Flirterig appen kan natuurlijk altijd, maar als jij net een beetje meer wil op bepaalde momenten wordt het tijd om next level te gaan. Wij hebben ideeën genoeg voor jou als je sexting net iets te spannend vindt.

1. Niet naakt, wel sexy

Dat je liever geen naaktfoto’s doorstuurt naar die crush vinden wij absoluut begrijpelijk. Toch wil je misschien wel een foto doorsturen waar hij of zij net zo lekker op gaat. Wat dacht je van een foto van jezelf in bed? Je kunt je schouders en armen laten zien waardoor de ander ziet dat je naakt onder de dekens ligt maar je kunt natuurlijk net zo goed een bandeautopje aan hebben. It’s all in their imagination.

2. Net uit de douche

Een ander idee voor een sexy foto is wanneer jij net de douche uit bent gestapt, ingewikkeld in een handdoek. Niet alleen is voor je crush het idee dat jij net uit de douche komt aantrekkelijk, die wetlook staat jou ook nog eens a-ma-zing.

3. Cover it up

Je kunt ook sexy foto’s maken zonder dat je naakt bent. Heb jij een mooie bralette in de kast liggen of misschien wel een kanten body? Voor veel mensen werkt dit eigenlijk nog wel beter dan gewoon naakt. De rest mag de ander zelf invullen namelijk. Damn, zo wordt sexting wel heel leuk.

4. Vertel hem je fantasie

Als je liever helemaal geen foto’s van jezelf wilt maken, kun je hem of haar ook teasen met tekst. Vertel bijvoorbeeld wat je fantasie is als je aan de ander denkt. Wat je samen zou willen doen maar vooral ook wat je fijn vindt als bij jou wordt gedaan. Oelala.

5. Stuur een memo

Als je iemand heel aantrekkelijk vindt, is de kans groot dat ook zijn of haar stem veel met je doet. Stuur in plaats van een foto of video eens een spraakmemo op WhatsApp. Je hoeft niet eens op de details in te gaan maar met je meest sensuele stem vertellen dat je zin hebt om hem/haar weer te zien is een echte GO. Zo sexy kan sexting dus zijn.

Denk altijd goed na over naar wie je berichtjes stuurt. Weet wie er aan de andere kant van de lijn zit en wees je ervan bewust dat de intenties van de ander niet altijd overeen zullen komen met die van jou.

Lees ook: Oelala ben jij één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij heel goed in flirterige berichtjes sturen