Redactie
Redactie Love & Seks 10 aug 2020
Leestijd: 4 minuten

Laat je lover nooit gaan als je de volgende 8 dingen over diegene kan zeggen

Smoorverliefd op je liefje? Laat je lover niet gaan, zeker niet als je de volgende dingen over hem of haar kan bevestigen.

Lees snel verder om te kijken of de punten overeenkomen met je lover

Laat je lover niet gaan

Laat je lover niet weggaan wanneer je de volgende dingen over hem kan zeggen. Hij betekent waarschijnlijk meer voor je dan zal denken. So think twice.

1. Hij/zij is zorgzaam

Het klinkt als een simpele en misschien suffe eigenschap, maar zorgzame mannen zijn goud waard. Ze kennen de waarde van zorg en weten wanneer ze je moeten opvangen, al is het maar met een bordje warm eten na een lange dag. Het is niet alleen een fijne eigenschap voor jullie samen, maar ook als jullie eventueel ooit kindjes krijgen. Je weet dat hij weet hoe hij de eventuele bammetjes moet smeren (pfjiew!).

2. Hij/zij vindt jouw geluk minstens net zo belangrijk als zijn eigen geluk

Jouw geluk is zijn geluk. Als hij ziet dat jij niet gelukkig bent, heeft dit net zoveel invloed op hem als dat het zelf bij hem van toepassing zou zijn. Hij voelt met je mee, denkt met je mee. Als je ziet dat iemand zó betrokken met je is, zit het goed. Deze moet je niet zomaar laten lopen.

3. Jouw probleem is zijn/haar probleem

Je hoeft het nooit alleen te doen. Als jij voor een probleem komt te staan is hij de eerste die met je gaat meedenken. Wat zijn je opties? Wat kan hij doen? Grote vraagstukken waar jij je hoofd over breekt zijn vraagstukken waar hij zijn hoofd over breekt. Ben je je baan ineens kwijt? Dan stuurt hij je al bijna vacatures door voordat je het hem nog hebt verteld.

4. Wat er ook gebeurt, zolang hij/zij jou heeft is het goed

Jij weet niet wat jouw toekomst je brengt. Je bent nog jong, weet misschien nog niet wat je allemaal wil doen met je leven. Samenwonen? Misschien? Kinderen? Optioneel. Reizen? Who knows. Hij heeft wensen net als jij, maar ziet jou als het aller belangrijkste in zijn leven. Als dat betekent dat hij niet alles krijgt wat hij misschien oorspronkelijk verlangt, dan is het een verlies dat hij ‘graag’ neemt. ‘Jij komt op nummer één, en wat er verder gebeurt zien we vanzelf wel’.

5. Hij/zij ziet jullie als een team

Een relatie is voor iedereen anders. De een ziet het echt enkel en alleen als een ‘relatie’, waar de ander een relatie ziet als een partnership. Jullie zijn één team. Jullie gaan samen de wereld aan (hoe héérlijk cheesy dat ook mag klinken). Wanneer hij ook laat merken dat jullie niet alleen lovers zijn maar ook maatjes, weet je dat je goed zit. Een geliefde en beste vriend in één. Beter kan het echt niet.

6. Hij/zij geeft je alle ruimte en biedt je tegelijkertijd alle mogelijkheden

We begrijpen dat dit een beetje vreemd klinkt, maar zie het zo. Iemand moet jou de ruimte geven zodat jij je optimaal kan ontwikkelen. Aan de andere kant moet iemand je ook weer niet zoveel de ruimte geven dat jullie elkaar kwijtraken. Denk bijvoorbeeld aan samenwonen. Stel, hij/zij vindt het idee van samenwonen helemaal het einde en jij weet nog niet voor de volle 100% of het het juiste moment is. Hij merkt dat je twijfelt en geeft aan dat je er zo lang over mag denken als je wilt en jullie met gemak nog een tijd kunnen wachten. Ruimte en mogelijkheden. Wanneer jullie op deze manier blijven communiceren hebben jullie echt een goeie aan elkaar.

7. Hij/zij twijfelt er niet eens aan of jij de ware bent

Als jullie het hebben over een toekomst komt de zin ‘en als we dan nog samen zijn’ niet eens in hem op. Dat heeft niets te maken met een bord voor z’n kop, maar toont juist aan dat hij er gewoon niet aan wíl denken. Het is geen optie voor hem. Jullie zijn het. Jullie samen.

8. Jullie connectie in bed is bijna buitenaards

Geen paniek, je seksleven is niet alles en hoeft echt niet altijd je relatie te definiëren, maar een échte klik in bed is onbetaalbaar. Jullie voelen elkaar precies aan en kunnen elkaar alleen al met een blik verscheuren. Jullie passie is er eentje die eigenlijk niet valt te beschrijven. Je weet waar we het over hebben als dit het geval is tussen jullie twee. Bind hem maar goed vast aan het bed, want hem laten ontsnappen is geen optie meer.

Lees ook: Stel je crush deze 36 vragen om verliefd op elkaar te worden