Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 10 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Met deze zitzak van de Action beleef jij een perfecte dag op het strand

It’s true – we leven in een officiële hittegolf. Vijf dagen op rij is het hartstikke warm in Nederland, en dat blijft zeker nog wel tot aanstaande donderdag. Grote kans dus dat jij de aankomende dagen op het strand te vinden bent. Om deze reden zijn wij op onderzoek uit gegaan naar de leukste gadgets voor op het strand of in het park.

Je hebt vast en zeker weleens gehoord van een opblaasbare zitzak. Je weet wel, die dingen die zichzelf vullen met wind, nadat je er het halve strand mee op bent gerend. En laat Action ze nou nét aanbieden voor een scherp prijsje.

Opblaasbare zitzak

De zitzak van de Action is in vele kleuren verkrijgbaar. Zeg maar hallo tegen jouw zitzak in jouw favo kleur. Daarnaast kost het ook helemaal niet veel, voor al €6,95 kun jij de hele dag heerlijk chillen op je opblaasbare zitzak. Een ding weten we wel: wij hebben hem al lang en breed besteld aangezien het mooie weer nog lange niet voorbij is. Je bestelt hem hier.

Bron: Action

Hoe blaas je het op?

Een opblaasbare zitzak is ideaal om mee te nemen naar het strand aangezien het een klein pakketje is wat je zo in je (strand)tas stopt én omdat het niets weegt. De zitzak wordt namelijk gevuld met lucht. Het is aan het begin nog een hele ontdekking om erachter te komen hoe je dat precies doet, maar als je het eenmaal door hebt ben jij de koningin(in) te rijk.

Beautify zou Beautify niet zijn als wij niet een handige tutorial voor je hadden opgezocht. Zo kun je precies zien hoe je jouw toekomstige zitzak moet opblazen.

Trommel dus al je besties, je lover, je familie, je buurman, je nicht of neef op en ga lekker met elkaar naar het strand. Vergeet je opblaasbare zitzak niet mee te nemen. Wedden dat iedereen stikjaloers is op jouw mega comfortabele zitzak?

Lees ook: Wat te doen met deze tropische temperaturen? Wij vertellen het je