Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 19 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je! 5 accommodaties waar je met dieren kunt knuffelen én overnachten

Als je thuis dieren hebt is een weekendje weg een stuk minder leuk als je je lieve pup achter moet laten. Tenzij je ergens overnacht waar je met andere dieren kan knuffelen natuurlijk. Alpaca’s bijvoorbeeld. Wij hebben vijf fantastische accommodaties gevonden waar je tussen de dieren verblijft.

Of het nou boerderijdieren zijn of wilde wolven, er zijn genoeg plekken waar je deze prachtbeesten van dichtbij kunt aanschouwen. Deze vijf accommodaties staan vanaf nu op onze bucketlist.

1. Log Cabin Eco Monkey Reserve

In deze Airbnb in Belize City slaap je tussen de aapjes en tal van andere dieren. Oké, je wordt heel vroeg gewaakt door het gekwetter van tientallen paradijsvogels maar dat is het allemaal waard. Als jij van de natuur en dieren houdt is dit je kans op een unieke ervaring.

Je kunt de Airbnb hier boeken vanaf omgerekend 10 euro per nacht.

2. Luxury Llama Cottage Urban Farm

Deze lama woont in de achtertuin van de Airbnb en wie wil er nou niet wakker worden en deze vrolijke dodo een knuffel geven? Er zijn nog veel meer dieren te vinden op deze boerderij in Atlanta en ook de omgeving buiten de Airbnb is werkelijk prachtig.

De airbnb kost omgerekend 112 euro per nacht en je kunt hem hier boeken.

3. Belevingsboerderij de Nieuwenhof

Een heel stuk dichter bij huis vindt je boerderij de Nieuwenhof waar je tussen de geitjes kan slapen. Deze accommodatie is te boeken vanaf 118 euro per nacht voor twee personen.

4. Beekse Bergen

Als je het gevoel wil hebben dat je wakker wordt in Afrika is safaripark de Beekse Bergen de place to be voor jou. Je wordt hier wakker tussen de olifantjes en giraffen en dat is best bijzonder in Nederland. De Savanne lodge is te boeken vanaf 899 euro voor een midweek

5. Zoo de la Flèche

Vanuit je huisje kijk je uit over de tijgers, wolven, grizzly’s, ijsberen en halfapen. En nog dichtbij ook. Als je dit wil ervaren moet je wel even geduld hebben want het park zit tot 2021 volgeboekt. Hou de site dus goed in de gaten als je ooit een plekje wil bemachtigen in deze lodge.