Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Iets voor jou? Amerikaans gezin in Engeland zoekt ‘dog nanny’ voor 127.000 pond per jaar

That’s it, wij verhuizen naar Engeland. Een rijk gezin zoekt namelijk een dog nanny voor het riante salaris van 127.000 dollar per jaar. What? We vertellen je wat nodig is om te baan te krijgen.

Amerikaans gezin zoekt ‘dog nanny’

Hou jij van honden en ben je wel toe aan een nieuwe omgeving? Een Amerikaans gezin dat nu in Engeland woont is namelijk op zoek naar een full time dog nanny zodat er goed op hun viervoeters gepast wordt. Wat ze zoeken? Een ervaren dog nanny dat perfecte zorg kan leveren voor twee honden. Het moet iemand zijn die zorgt voor ultiem geluk bij de honden én een veilige omgeving. Ook moeten er playdates geregeld worden met andere honden, moeten er genoeg snoepjes en speeltjes zijn én moet er regelmatig een afspraak bij de dierenarts gepland worden om de gezondheid te controleren. Vollgens verschillende banenwebsites in de UK gaat het om de Knightsbridge area in Londen en moeten de honden behandeld worden als gelijkwaardige leden van de familie.

Maar.. wel voor het lekkere bedrag van 127.000 pond per jaar.

Lukt wel, toch? Er bestaan ergere banen..😛 Wel hebben er al 400 mensen gesolliciteerd in 1 dag, dus you better hurry.

Je eigen hond gelukkig maken is ook belangrijk

Mocht je nou geen trek hebben in een grote verhuizing, dan hebben we wel nog een goede tip voor je. Het is echt zomer nu en dat is hartstikke leuk maar het brengt ook wat ongemakken met zich mee. We zweten veel, slapen is lastig en we moeten blijven hydrateren. Maar onze huisdieren trekken ‘t misschien nog wel slechter. Helemaal als er een dik vachtje op zit. Natuurlijk kunnen ze lekker in de schaduw liggen, maar zij kunnen ook maar tot een bepaalde hoogte afkoelen. En hoe doe doen ze dat het beste? Veel water drinken en zwemmen. Of lekker ravotten met water. Je hebt nu dus ook een soort fontein-mat waar ze lekker op kunnen liggen en overheen kunnen rennen. Die moet je dan dus maar snel aanschaffen.

Dit zijn de perfecte hondenrassen voor ‘beginners’