Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Sterrenbeelden 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Opgelet! 11 april is volgens astrologen de luckiest day van 2023

Vandaag zou het de meest lucky dag van 2023 moeten zijn! Op deze dag komen de meest positieve en gelukkigste planeten namelijk samen via een cazimi. De zon en Jupiter verhogen good vibes, dus hier wil je zeker meer over weten! We gaan alles uitleggen.

Cazimi tussen de zon en Jupiter

De zon en Jupiter komen samen, waardoor er een cazimi ontstaat. Yes, we will explain: een cazimi is een astrologische term die wordt gebruikt om te verwijzen naar planeten die zo dicht bij elkaar staan dat er een verbinding is. Deze cazimi is extra bijzonder omdat het de eerste in het hele jaar is. Maar er is meer: de cazimi is extra krachtig omdat de zon tijdens de cazimi energie van Jupiter absobeert. Aangezien Jupiter een uitgestrekte, grenzeloze en ‘gelukkige’ planeet is, zal de zon die gevoelens naar ons uitstralen.

De Ram

De cazimi gebeurt in het teken van de Ram omdat de zon op 11 april verheven is in de Ram. De zon verheven in het sterrenbeeld van de Ram? Tja voor de astrologie lovers klinkt dit misschien logisch, maar ook dit zullen we even wat beter uitleggen. Je zonneteken is het teken dat jij waarschijnlijk kent als je sterrenbeeld. Dit teken wordt bepaald door het sterrenbeeld waarin de zon stond op het moment dat jij werd geboren. Maar hoe kan de zon dan precies op 11 april verheven zijn in de Ram? Dat zit zo: het sterrenstelsel veplaatst zich ieder jaar rond dezelfde tijd naar een ander teken, in dit geval dus Ram. Je zonneteken/sterrenbeeld geeft inzicht in de basis van je karakter en de planeet die bij jou zonneteken hoort versterkt dit alleen maar. Spannend dus!

Saturnus en Pluto

Deze samenvoeging is zo powerful omdat Saturnus en Pluto eerder dit jaar zijn verschoven qua positie. Volgens astrologen gaan we een nieuwe fase in en zullen we over zes maanden veel veranderingen in ons leven zien. Dit kan zijn in de vorm van een nieuwe baan, nieuwe vrienden of andere betekenisvolle veranderingen. Let’s hope for some luck!

Weten wie je soulmate is? De ‘Moon Phase’-test gaat viral op TikTok