Emma Toussain
Emma Toussain Mode 24 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Ballerina’s, loafers en laarzen: shop trending items met veel korting

Deze herfst en winter gaan we niet alleen voor UGG’s (alhoewel die wel heel lekker warm zijn), maar onze schoentjes mogen gezien worden. Er zijn zó veel leuke trends gaande dat je die niet aan je voorbij wil laten gaan. Denk aan de ballerina’s, de loafers en de prachtige hoge laarzen met goeie hak eronder. Vandaag is het black friday dus dat betekent maar één ding: shoppen. Joe!

Toch één van de leukste shopdagen van het jaar.

Shoppen bij ALOHAS

De naam zegt het misschien al, deze winkel komt uit oorspronkelijk uit Hawaii maar inmiddels nemen ze het hele internet over met hun trendy schoeisel. Vandaag hebben ze tot wel 40 procent korting op het assortiment dus browse zeker even door alle plaatjes heen. Er zit sowieso wat voor je bij.

Misschien deze rode ballerina’s, deze zwarte hoge laarzen of deze beige slingbacks?

MANGO

De Spaanse winkelketen MANGO heeft een speciaal plekje in ons hart want wát een toffe collectie hebben zij. Ook hun shoe-game is geweldig en omdat het vandaag Black Friday is hebben ze heel wat leuke deals. Wat dacht je van deze feestelijke hakken met glitter? Deze leren slingbacks? Of deze geweldige en classy loafers?! You gotta love it.

Size Official

Mocht je toch liever voor sneakers willen gaan, kijk dan op de website van Size Official. Nike sneakers voor minder dan 90 euro?! Pardon? Of misschien wel toffe New Balance sneakers?

Nog een klein advies..

Denk voordat je koopt in elk geval wel goed na of je het product gaat gebruiken of in dit geval écht dragen, anders is het zonde. Of heb je simpelweg nieuwe schoenen nodig omdat je oude versleten, vies of kapot zijn? Dan is het natuurlijk een mooie gelegenheid om nieuwe aan te schaffen. Bewust kopen, zo blijf je goed bezig. Nou, nu je weer helemaal goede moed hebt gekregen is het tijd om te shoppen.

Veel plezier!

Deze dure parfums zijn nu met mega veel korting te krijgen tijdens Black Friday