Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 11 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben: je hebt dus bath bombs in de vorm van hamburgers

Mocht jij gezegend zijn met een bad in huis, dan gebruik je vast ook wel eens badbruisballen, ofwel bath bombs. En je hebt natuurlijk gewoon de kleurrijke versies, je hebt bath bombs met glitter erin voor een extra sparkly schoonmaakmomentje, maar je hebt dus ook hamburgers. En Spongebobs. En Patricks. Onze favoriete duurzame cosmeticawinkel heeft namelijk een hele leuke samenwerking.

Bath bombs van Lush

Lush is een bedrijf dat duurzaam en diervriendelijke producten produceert en verkoopt. Je kent de winkel waarschijnlijk van de grote zeepblokken en bath bombs, die ruik je al als je langs de winkel loopt. Heerlijk én heel leuk ook. Wij zijn in elk geval fan en we zagen dan ook iets heel leuks voorbijkomen. Het merk heeft nu een samenwerking met Spongebob en dat betekent dat je dus nu bath bombs kunt kopen in de vorm van Spongebob zelf, zijn beste zeester-vriendje Patrick, een hamburger (beter bekend als krabburgers) en de Ananas waar Spongebob in woont. Leuk als je fan bent van de show, als je kids in je omgeving blij wil maken met leuke cadeaus of als jezelf wil wassen met een hamburger.

Het zijn super leuke plasticvrije cadeaus die helpen de oceanen en wateren schoon te houden. Ook wel belangrijk.

Hieronder zie je de geinige hamburger:

Lush bath bombs
Lush

En hier Spongebob en Patrick:

Lush bath bombs
Lush
Lush bath bombs
Lush

Nog meer leuke hebbedingetjes

Ben je helemaal schoon? Dan is het natuurlijk tijd om je klaar te maken voor de dag. Omdat het zonnetje (nog) niet echt wil schijnen moeten we onze zomerse gloed maar ergens anders vandaan halen.. Make-up. Vinden we ook niet erg! Het flesje met de D-Bronzi Drops van Drunk Elephant is misschien wel ‘t populairste product op het moment – en helaas betekent dat ‘altijd uitverkocht’. Maar Douglas heeft ze weer op voorraad! Dus surf snel naar de website en schaf ze aan, anders moet je straks weer weken wachten.

Waarom B&B-Debbie niet zo koppig moet doen en gewoon voor Paul moet kiezen