Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Beauty en Style 1 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Met deze 10 beautyproducten tover je jouw huis om in een wellness paleis

Tover jij je huis graag om tot een wellness paleisje? Je bent niet de enige. Daarom verzamelden wij de beste beauty producten voor een spa aan huis.

Wellness paleis

Als je veel thuiszit of simpelweg niet het geld hebt om een spa te boeken, dan is het net zo leuk om je eigen stek om te toveren tot een heus wellness paleis. Hoe je dat doet? Met onderstaande beauty producten – de favorieten van de Beautify redactie.

beauty producten
de Bijenkorf

1. The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil – huid- en haarolie €10

Dit product is ideaal, want multifunctioneel. De olie doet zijn werk voor zowel je haar als je huid, is rijkelijk voedend en bovendien niet duur. Doe een rijke hoeveelheid in handdoekdroog haar en laat dit voor een aantal minuten inwerken. Afhankelijk van de behoefte van je haar, spoel je de olie weer uit.

beauty producten
de Bijenkorf

2. Pixi Detoxifeye Patches – oogserum €26

Heb je last van vermoeide ogen of donkere kringen? Dan ben je gezegend met dit beauty product. Het is één van de grootste favorieten op de redactie, omdat het je direct een frissere oogopslag geeft en de huid rondom je ogen goed hydrateert.

beauty producten
de Bijenkorf

3. Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask – masker €48

Charlotte Tilbury staat inmiddels niet alleen bekend om haar ge-wel-di-ge make-up, maar maakt ook erg fijne gezichtsverzorging. Want een goed verzorgd gezicht heeft uiteindelijk minder make-up nodig. Dit kleimasker gaat oneffenheden uit de weg en ruikt erg lekker.

beauty producten
Green Beauty Market

4. Cosmydor E/1 Essential Care Vanilla – face & hands €39

Net als bij het eerste product, is ook deze – heerlijk ruikende – balm geschikt voor je gezicht én handen. Daarnaast hydrateert de balm goed en smeert hij makkelijk uit. Daar houden we nou van.

5. Charlotte Tilbury Goddess Cleansing Ritual – dual cleanser set €40

Dat een grote en grondige schoonmaak van je gezicht hard nodig is voordat je aan elk mogelijk beauty ritueel begint, weet Charlotte Tilbury maar al te goed. De glow-boosting citrusolie laat alle make-up en vuiltjes van je gezicht afsmelten. Hierna ga je over op de tweede stap, die bestaat uit de Purifying Charcoal Cleanse. Deze crème verandert in een schuim, waardoor je gezicht helemaal schoon en fris aanvoelt.

beauty producten
Green Beauty Market

6. Madara FAKE IT Natural Look Self-Tan Milk €27

Als je huid helemaal schoon en verzorgd is, kan je waarschijnlijk wel een kleurtje gebruiken. Omdat niet schadelijker is dan de zon op je huid, kan je beter kiezen voor een veilige en natuurlijke zelfbruiner, zoals deze van het fijne merk Mádara. Binnen vier tot zes uur heb jij een glowy look, zonder hiervoor de deur uit te hoeven. Wat wil je nog meer?

© & Other Stories

7. & Other Stories Fornillo body scrub €12

Waarschijnlijk ben je al bekend met & Other Stories beauty producten. Van nagellak tot oogschaduw tot parfum tot body lotion: ze zijn allemaal even fijn. Zo ook deze body scrub, die niet alleen dode huidcellen verwijdert, maar je huid ook nog eens zacht achterlaat.

beauty producten
Babassu

8. Pixi Vitamin-C Tonic Toner €12

Deze Vitamin-C tonic is een van de best verkochte toners bij Babassu in Amsterdam. De vitamine C geeft een boost aan de collageenproductie van je huid, wat weer fijne en beginnende lijntjes tegengaat.

wellness paleis
© & Other Stories

9. & Other Stories Universe Rush nagellak €7

Bij een wellness treatment hoort natuurlijk ook een fijne mani- of pedicure. Die bereik je met de fijne kleurtjes nagellak van & Other Stories. Extra leuk: geef elke nagel een andere kleur en doe er een sterke topcoat overheen (zie hieronder) en het is net alsof je bij je favoriete nagelsalon bent geweest.

beauty producten
de Bijenkorf

10. Dior Gel Top Coat nagellak €27,50

Een topcoat zorgt ervoor dat je nagellak langer blijft zitten. Deze gellak-editie geeft jouw nagels de look en feel van een professionele manicure. Doe een of twee laagjes over je nagellak, wanneer deze helemaal gedroogd is.

Lees ook: Vijf snelle manieren om een onderhuidse pukkel te verkleinen