Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 7 nov 2017

Met deze 5 berichtjes voor het slapen gaan zorg je ervoor dat je lover aan niets anders denkt dan aan jou

Als je en relatie hebt, denk je helemaal nergens anders meer aan dan aan je mannelijke wederhelft. En al helemaal als de relatie nog vers is. D hij aan jou denkt, dat is ook wel meer dan logisch. En als je deze berichtjes stuurt nèt voordat je naar dromenland vertrekt, dan kan hij de hele nacht aan niets anders meer denken dan aan jou. Is het proberen waard, toch?

Een berichtje in de morgen krijgen van je boy is net zo fijn als een berichtje van hem voordat je gaat slapen. Je sluit de dag af met hem in zijn hoofd en je begint de dag met hem in je gedachte. En dat geldt voor hem precies hetzelfde. We geven je een paar mogelijke berichtjes voor het slapen gaan, aan jou om ze uit te testen.

1. Stuur hem dat je hoopt dat hij in je dromen verschijnt

Sommige theorieën zeggen dat als je over iemand droomt, dat je dan op de een of andere manier met die persoon aan het communiceren bent. En hoe leuk is het om met je boy gewoon in de nacht nog even een theekransje te houden. Of een gezellige night out met wijn en bier in jullie hand. Feit is dat het leuk is om zo’n berichtje te krijgen en dat hij ongetwijfeld ook hoopt dat je in zijn dromen verschijnt.

2. Schets een beeld hoe je laatste minuten van je dag eraan toe gaan

Net voordat je gaat slapen, kun je hem ook een kleine, woordelijke schets van jezelf geven. Stuur hem dat je met een lach op je gezicht gaat slapen omdat je aan hem denkt of, als je hem echt wil pesten, wat je aan hebt. Sowieso kan hij dan aan he-le-maal niks anders meer denken. Misschien kan hij er zelfs niet meer van slapen.

3. Zeg hem dat je hem mist

Als je het gewend bent om iedere nacht naast hem in slaap te vallen en wakker te worden, dan wordt het een gewoonte. Het is misschien niet altijd heel bijzonder meer. Maar als je hem stuurt dat je het mist om tegen hem aan te liggen, dan laat je hem eigenlijk weten hoe erg je hem wel niet waardeert. En dat is niet verkeerd om eens wat vaker uit te spreken. Zeker dat hij dat fijn vindt.

4. Wens hem alvast een fijne dag

Als je weet dat hij de volgende dag iets belangrijks op de planning heeft staan, stuur hem dan een berichtje waarin je hem succes wenst. En al helemaal als jij de volgende dag nog niet wakker bent als hij dat belangrijke ding heeft. Hij vindt het ongetwijfeld fijn dat je daaraan denkt. Kan hij ook nog eens heel fijn slapen.

5. Wens hem simpelweg welterusten

Hem een fijne nachtrust wensen is misschien wel het meest simpele berichtje uit het hele rijtje. Maar hoe fijn is het als je weet dat je partner nog even aan je denkt als het tijd is om naar bed te gaan. En hier kun je alle kanten mee op. Van gewoon welterusten wensen tot hem een virtuele nachtzoen te geven. Alles kan tegenwoordig.

Zelf vind je het heerlijk om een berichtje van hem te krijgen als je net gaat slapen. En andersom vindt hij het ook super om berichtjes voor het slapen gaan van jou te krijgen. Go for it.

Maar het allerfijnst is het natuurlijk als je samen met je lover kunt slapen: Bewezen: Samen slapen met je vent is enorm goed voor je

Reageer op artikel:
Met deze 5 berichtjes voor het slapen gaan zorg je ervoor dat je lover aan niets anders denkt dan aan jou
Sluiten