Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 20 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen honderden euro’s over voor een geurtje? Dit zijn de beste Le Labo parfum dupes

Een goed parfum is onmisbaar in onze collectie. Niche parfums worden steeds populairder en een geliefd parfumhuis is Le Labo. En wij snappen waarom, want de geuren zijn heerlijk, maar ook ontzettend prijzig. Dus delen wij nu de beste dupes met je.

Santal 33 is een van de meest gedragen geuren van dit moment. Maar dat is niet de enige topper van Le Labo, ook Another 13, Bergamot 22 en Rose 31 zijn populair.

Dit zijn de beste dupes voor Le Labo-parfums

Er zijn genoeg betaalbare alternatieven.

Santal 33 | Zara Energetically New York

Zara staat bekend om haar vele dupes van geuren en deze lijk wel érg op Santal 33. Je zal ‘m wel wat vaker moeten bijwerken dan the real deal, maar het scheelt je wel wat centen.

Zara Energetically New York – €34,60

Another 13 | Floral Street Arizona Bloom

Another 13 is een bijzonder parfum dat een skinlike geur heeft. Wat moet jij je daarbij voorstellen? Denk vooral aan noten van ambroxan, jasmijn en musk. Zacht en poederig, dus.

Arizona Bloom van Floral Street komt ontzettend in de buurt van dit parfum.

Floral Street Arizona Bloom – €86

Ook Juliette Has a Gun Not a Perfume is een hele goede dupe van Another 13. Dit parfum bestaat uit één ingrediënt: ambroxan.

Juliette Has a Gun Not A Perfume – €125

Bergamotte 22 | Who is Elija Her

Als je van een frisse, zomerse geur houdt, dan is Bergamotte 22 echt een parfum voor jou. Toch is ‘ie ook €285 voor een grote fles.

Gelukkig is daar Who is Elija met de geur ‘Her’, deze heeft hetzelfde verfrissende gevoel, maar dan voor een vriendelijke prijs.

Who Is Elija Her – €159

 

Voor de overige geuren zijn er nog geen goede dupes gevonden. Dat betekent toch nog even door sparen voor het echte werk. Ben jij benieuwd naar dupes van andere geuren? Wij zetten alle knock offs van Zara hier op een rij.