Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 16 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 3 sterrenbeelden hebben toch een mooie week, ondanks de ‘scorpio chaos’ en maansverduistering

Als je deze week weet te overleven, dan kun je alles aan. Misschien is dat wat dramatisch, maar het is officieel de laatste week van het Schorpioen-seizoen. De chaos begon allemaal op 15 november met de zon die haaks stond op Jupiter. Dit fenomeen zorgde voor een golf van ongeremde energie. Rond 17 november verzet het ‘agressieve’ Mars zich tegen Uranus. Dit kan leiden tot onverwachte uitbarstingen van conflicten en impulsieve besluitvormingen.

Ondanks dit chaotische verzet is dit een goede week voor de sterrenbeelden Schorpioen, Boogschutter en Steenbok. Ben je benieuwd wat dit allemaal betekend? Lees snel verder.

We gaan een nieuwe seizoen in met dit sterrenbeeld

Het ‘hoogtepunt’ van deze week is op vrijdag 19 november. Op deze dag vindt namelijk de gedeeltelijke maansverduistering plaats (op 27 graden in Stier), wat voor een grote verandering kan zorgen. De maanknopen worden geactiveerd tijdens een maansverduistering. Het gaat dan om de maanknopen die zowel je toekomst als je verleden vertegenwoordigen. Het heeft de kracht om je te versnellen naar onvermijdelijke maar cruciale keerpunten in jouw leven. Verandering is een belangrijk onderdeel van groei, maar het kan in het begin misschien eng aanvoelen.

Het Schorpioen-seizoen heeft er voor gezorgd dat je meer in contact kwam met je emoties, dat je meer intieme banden gemaakt hebt en je hebt diepe waarheden ontdekt. Op 21 november gaan we over op het Boogschutter-seizoen: hierdoor worden avontuurlijke, spontane en ruimdenkende vibraties verspreid.

Een mooie week voor deze 3 sterrenbeelden

Ondanks de chaos van de maansverduistering en een nieuw sterrenbeeld op komst, wordt het een mooie week voor de sterrenbeelden Schorpioen, Boogschutter en Steenbok.

Schorpioen: je sluit dit seizoen af met een knal

Voor jou was het Schorpioen-seizoen een wilde rit. Misschien ervaar je deze week behoorlijk intense verschuivingen in je persoonlijke leven en in je relaties. Zie deze verandering niet als een verlies, maar juist als een bevrijding. Je wordt verlost van relaties die misschien niet het beste bij jou naar boven halen.

Het is belangrijk om los te laten wat jou niet tevreden maakt als je meer uit je leven wilt halen. Vertrouw op je eigen kracht en je vermogen om te vergeven, want niemand doet deze transformatie beter dan jij!

Boogschutter: maak je klaar want Boogschutter-seizoen gaat beginnen

Je hebt misschien het gevoel dat je tot leven komt na een lange slaap tegen het eind van deze week. De zon beweegt door je twaalfde huis van spiritualiteit. Dit moedigt je aan om naar binnen te kijken, je droomwereld te omarmen en jezelf te voeden met helende eenzaamheid. Als op 21 november het Boogschutter-seizoen echt begint, voel jij je weer als herboren.

Wanneer de zon veranderd in jouw sterrenbeeld, lanceert het iets dat we de ‘zonneretour’ noemen. Een zonneretour is een krachtig moment om opnieuw contact te maken met je zelfvertrouwen en kracht te vinden in je unieke kwaliteiten.

Steenbok: je liefdesleven glinstert met veel mogelijkheden

Als er iemand is die deze week van het leven houdt, is het Steenbok wel. Liefdevolle en luxueuze Venus beweegt zich door Steenbok, hierdoor voel je je als een van de knapste personen ter wereld. Wanneer Venus op 19 november een driehoek vormt met het innovatieve en verjongende Uranus, ontdek je misschien wel een nieuwe vorm van selflove en romantiek.

Misschien voel je je wel verrast door wie (of wat) je aantrekkelijk vindt, wat je aanzet om je liefdesleven een nieuwe richting in te slaan. Misschien raak je zelfs geïnspireerd om een pauze te nemen van het daten.

Dit is waarom jij, volgens jouw sterrenbeeld, geen fan bent van dating apps