Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG: de beste make-upcollectie ooit is zojuist gelanceerd

Van sommige samenwerkingen worden wij zó ontzettend blij.. en we hebben er weer eentje gevonden. Ons innerlijke kind wordt altijd intens blij bij het horen en zien van het woord ‘Disney‘ en we wanen ons weer even in de wereld van prinsessen. Charlotte Tilbury, de Britse prinses van beauty, lanceert een samenwerking ter ere van de 100ste verjaardag van Disney én de 10e verjaardag van het beautymerk zelf.

Charlotte Tilbury x Disney

We worden zelf zó blij van deze samenwerking, dat we ‘m graag met je delen. Verjaardagen en anniversaries zijn er om geviered te worden en om deze belangrijke gebeurtenissen in het zonnetje te zetten heeft het beautymerk een aantal speciale producten gelanceerd, geïnspireerd op de meest geliefde Disneykarakters. Ook geeft ‘t merk per prinses een make-uplook inspiratie cadeau, met de juiste producten als aanbeveling.

Het beautymerk maakte dit vandaag bekend via Instagram met een prachtige video, waar wij toch wel een beetje jaloers van worden. Wanneer worden wij omgetoverd tot Disneyprinses? Hopelijk komt die dag nog.

In de collectie zitten een aantal beautywands in de kleuren spotlight, pink en gold. Ook krijgt de Magic Cream een extra magisch tintje én zit er natuurlijk een te leuke make-up tas bij. No spon, wel hyped.

Exclusieve Tinkerbell Pins

En dan zijn we er nog niet, want er zijn ook zo’n tienduizend exlusieve pins verkrijgbaar, er worden vier weken lang verschillende designs gelanceerd. Dat is toch leuk?! Dit zijn dus echte collectors items, want na de uitgave zijn er geen nieuwe meer. Het eerste ontwerp is wordt vandaag vrijgegeven, check het hieronder:

Zeg maar dag tegen wallen

Heel Instagram en TikTok zijn al lang enthousiast over de producten van Charlotte Tilbury. Toch zijn veel gebruikers nog nooit zo enthousiast geweest over een product als over de Magic Vanish. Dit product zorgt er namelijk voor dat je wallen binnen een paar seconden verdwijnen en ook wij zijn compleet obsessed na het zien van de video’s.

Ramona (28): ‘Mijn vriend heeft wél geld om met zijn beste vriendin uit eten te gaan, maar neemt mij nooit mee’