Emma Toussain
Emma Toussain TikTok 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok-moeders maken het beste toetje ooit van McDonald’s softijsjes

Je hoeft ons niet twee keer te vragen of wij een tripje naar de McDonald’s willen maken, waarom is alles daar toch zo lekker?! We zijn niet alleen fan van de burgers en de frietjes, maar ook van de desserts. Denk aan een goeie milkshake, een McFlurry óf een simpel softijsje.

Twee dames hebben op TikTok de ultieme McDonald’s hack gedeeld, waarbij ze van de softijsjes een enorm dessert maken.

Deze twee dames maken het beste toetje ooit van McDonald’s softijsjes

TikTok-moeders Janelle en Kate hebben het leven uitgespeeld. Tenminste, als je van ijsjes houdt. Wat zij doen? Ze rijden met een grote plastic bak naar de McDrive, waar ze vervolgens zes softijsjes halen. Deze prakken ze in de plastic bak, zodat het een soort grote bak met ijs en koek wordt. Dan leggen ze er nog een aantal chocolate chip koeken bovenop, deze prakken ze ook. Dan gieten ze er nog wat chocoladesaus overheen en als finishing touch de sprinkles, zodat het een feestelijk geheel wordt.

Uiteindelijk eten ze het dessert met friet als een soort lepel. Je moet ervan houden, maar deze toewijding is wel heel erg fijn om naar te kijken.

@janelleandkate

Moms share McDonalds secret! 🍪🍦 #mcdonalds #mcdonaldshacks #momsoftiktok

♬ Fancy Like – Walker Hayes

Yay or nay? Ren je nu naar de grote gele M of laat je ‘t liever voor wat het is?

Gebeuren soms gekke dingen bij McDonald’s

Maar het is niet allemaal softijsgeur en maneschijn bij de McDonald’s. Een meisje in Amerika krijgt héél veel geld van de keten, omdat ze brandwonden opliep door kipnuggets. Heh?! Dit voorval gebeurde in 2019, toen een meisje samen met haar moeder door de McDrive reed. Haar moeder gaf de bestelde kipnuggets aan haar dochter en één van de nuggets kwam vast te zitten in haar kinderstoel, waardoor de hete nugget tegen haar huid gedrukt zat, zo is ook te lezen op Nu.nl.

Daardoor liep het meisje brandwonden op. Toen dit gebeurde, gingen de ouders naar de rechter, omdat ze vonden dat McDonald’s abnormaal hete kipnuggets verkoopt. Ze vroegen in eerste instantie om 15 miljoen dollar (ja, echt), maar nu krijgen ze dus zo’n 800.000 dollar. Uiteindelijk zijn de ouders hier ook heel blij mee, wat we dan ook weer snappen.

Havermelk elite opgelet! STACH verkoopt nu softijs van Oatly