Emma Toussain
Emma Toussain Food 21 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Meisje van 8 jaar oud krijgt 800.000 dollar van McDonald’s om deze bizarre reden

De McDonald’s is voor ons een echte happy place en dat is voor heel veel mensen zo. Toch gaat het niet altijd goed met de producten van de mac en soms is het haast niet te bedenken. In Amerika heeft een 8-jarig meisje brandwonden opgelopen door kipnuggets en daar krijgt ze nu een enorme schadevergoeding voor.

Meisje van 8 jaar oud krijgt 800.000 dollar van McDonald’s om deze birarre reden

Dit voorval gebeurde in 2019, toen een meisje samen met haar moeder door de McDrive reed. Haar moeder gaf de bestelde kipnuggets aan haar dochter en één van de nuggets kwam vast te zitten in haar kinderstoel, waardoor de hete nugget tegen haar huid gedrukt zat, zo is ook te lezen op Nu.nl. Daardoor liep het meisje de brandwonden op. Toen dit gebeurde, gingen de ouders naar de rechter, omdat ze vonden dat McDonald’s abnormaal hete kipnuggets verkoopt. Ze vroegen in eerste instantie om 15 miljoen dollar (ja echt), maar nu krijgen ze dus zo’n 800.000 dollar. Uiteindelijk zijn de ouders hier ook heel blij mee,wat we dan ook weer snappen.

De McDonald’s gaf aan de nuggets heet te bakken zodat er zo min mogelijk kans op salmonella ontstaat. Ook wel weer logisch.. maar wel heel Amerikaans, aanklagen om vervolgens heel veel geld te vragen. Ach, het is ze wel gelukt.

Meer ellende vanuit een andere hoek

Deze week kwam het onverwachte nieuws naar buiten dat Iris en Mitch uit Temptation Island hun verloving hebben verbroken. Heftig, vooral na het aanzoek dat hij haar deed. Nu laat Iris voor het eerst van zich horen in een Instagram Story.

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Mitch tijdens zijn Temptation Island-avontuur had bedacht dat Iris écht de ware voor hem was en dat hij met haar wilde trouwen. Maar dat nam snel een andere wending bij thuiskomst. Meer weten? Lees meer over de breuk van Iris en Mitch.

Iets voor jou? Amerikaans gezin in Engeland zoekt ‘dog nanny’ voor 127.000 pond per jaar