Emma Toussain
Emma Toussain Food 25 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Medium of groot menu bij McDonald’s? Deze TikTokker bewijst dat alles hetzelfde is

Onze guilty pleasure, ja, da’s een menu bij de McDonald’s. Zo lekker af en toe en helemaal als je trek hebt; dan gaat zo’n groot menu er wel in. Maar.. krijg je dan écht meer friet en cola bij een large bestelling? Een TikTokker bewijst dat je eigenlijk gewoon hetzelfde krijgt.

Wuuuuut?

McDonald’s

Wij hebben zelf nog niks uitprobeerd, dus of het waar is dat kan je alleen zelf oordelen aan de hand van onderstaande video. Maar het lijkt er toch echt op dat als je de cola uitschenkt in een grotere beker dat hij dan nog steeds vol zit. En ook de friet.. lijkt te passen in elke verpakking. Zonder dat het minder lijkt. Magie, lijkt het wel.

@jakebsweet

Mcdonalds LifeHacks 🤯

♬ original sound – Jake Sweet

Zo kan jij dus geld besparen als je een medium menu neemt, want het is dus helemaal niet meer. Of ten minste, misschien zitten er een aantal frietjes extra bij, maar het gaat niet om veel. Tijd voor een eigen test?

McDonald’s on the slopes

Fun fact: er bestaat ook een McDonald’s in de sneeuw. Deze ski-(drive)through van fastfoodketen McDonald’s bevindt zich in het plaatsje Lindvallen, zo’n 450 kilometer boven Stockholm. Bij dit McDonald’s-filiaal kun je na het skiën of snowboarden neerploffen om te genieten van een Big Mac, een frietje of gewoon een cola’tje. Je hoeft dus niet helemaal terug naar ‘t dorp of naar de stad, maar deze McSki staat gewoon op de berg.

Waarom mensen die altijd een bamischijf kiezen in de snackbar zo bijzonder zijn