Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Opgelet: Lowlands verkoopt aanstaande woensdag nog 1667 tickets

Heb jij geen kaartjes voor Lowlands weten te bemachtigen? Let dan goed op, want je kunt gewoon nog kaarten krijgen. Het zijn er niet veel, maar je hebt wel kans..

Woensdag 2 augustus om 11:00 uur gaan via Ticketmaster de laatste 1667 Lowlands festivaltickets in de verkoop.

Lowlands verkoopt aanstaande woensdag tickets

Dit zijn kaarten die niet door sponsors worden gebruikt en tickets die eerder zijn vrijgevallen. Er kunnen maximaal twee tickets per persoon worden besteld dus ga vooral met een aantal laptops-en telefoons zitten zodat je het niet mist!

Mocht het niet lukken om via deze kaartverkoop een ticket te bemachtigen, dan kun je via het doorverkoopplatform van Ticketmaster op een veilige en betrouwbare manier een ticket overkopen van Lowlanders die toch niet kunnen komen. Deze doorverkoopmogelijkheid is beschikbaar tot donderdag 17 augustus 05:00 uur in de ochtend.

Let op: een ticket dat je op deze manier hebt overkocht, kan niet nog een keer via Ticketmaster ter doorverkoop worden aangeboden. Het is wel mogelijk om een doorverkocht ticket nog een keer via Ticket Transfer door te sturen.

Het blokkenschema van Lowlands is bekend, dus je kan je feestweekend gaan uitstippelen

Opvallende reacties

Toch vinden veel mensen het maar gek dat je de tickets niet kunt doorverkopen. “Dus, je wordt vrijdag 18/08 wakker, hebt een kaartje , maar je bent ziek. Kan je deze dus niet meer doorverkopen…… Lekker geregeld, hoor😒” reageert een volger op het Instagram-bericht van Lowlands. Een ander heeft er geen vertrouwen in: “🤡Doorverkoopplatform van Ticketmaster🤡”. Toch zijn er ook heel veel mensen die elkaar hoopvol taggen, dus waarschijnlijk zijn deze kaarten binnen enkele seconden weg. Wie niet waagt..

Paklijst

Ga je wel naar Lowlands en heb jij je kaartje al maanden in bezit? Dan ben je vast al bezig met de voorbereiding. Wat neem je allemaal mee? Wij stelden de ultieme paklijst samen zodat je niks van vergeten.

Geen tickets voor Taylor Swift weten te bemachtigen? Dit kan je ook doen met je gespaarde geld