Emma Toussain
Emma Toussain Geld 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen tickets voor Taylor Swift weten te bemachtigen? Dit kan je ook doen met je gespaarde geld

Gister was het voor alle fans van Taylor Swift een belangrijke dag, want alle tickets voor haar Era’s tour gingen in de verkoop. Een enorme strijd mét behoorlijk lange wachtrij. De kans is dan ook aanwezig dat je het helaas niet hebt gered, maar niet getreurd. Dat betekent nu wel dat je geld over hebt om iets anders te doen.

Geen tickets voor Taylor Swift weten te bemachtigen? Dit kan je ook doen met je gespaarde geld

De wachtrij was op een gegeven moment meer dan 80.000, terwijl dat al véél meer is dan de capaciteit van de Arena, waar Swift volgend jaar pas (!) optreedt. Dat er mensen teleurgesteld achterblijven na deze strijd is dan ook een gegeven. Heb jij helaas geen tickets kunnen bemachtigen? Dat is heel erg jammer, maar dat betekent dat je wel wat extra centjes overhoudt. Wat kan je daar nu mee doen? Wij hebben wel wat leuke suggesties.

1. Weekendje Parijs

Als je gegaan was voor één van de duurste tickets, dan kan je ook best wel een weekendje naar Parijs. Hotelletje, lekker dineren, huppakee. Niks zo lekker als een goeie portie travel therapy. Oui oui, Paris!

2. Nieuwe highlights

De kapper is ontzettend duur, maar met dit gespaarde geld zet jij gewoon een nieuwe set highlights. Kan jij ook weer even vooruit.

3. Probeer dat nieuwe restaurant

Heb je altijd al een keer fancy willen dineren? Ga dat nu samen met je BFF doen, nu jullie beiden niet gaan.

4. Nieuwe sneakers

Nieuw paartje Nikes of New Balance? Dat is geen enkel probleem nu.

5. Zet het op je spaarrekening

Een verstandige keuze, maar niet de leukste. Misschien komen er over een tijdje nog wel tickets vrij of kan je overkopen; dan heb je dit geld hard nodig. Dus nog heel even geduld hebben en wie weet wordt jij gewoon beloond.

Met deze machine kan je dus ijs maken van alles (ja, alles)