Britta van Aggele
Britta van Aggele Reizen 10 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Weet jij nog niet waar je heen wil deze zomer? Je kan nu ChatGPT je vakantie laten plannen

ChatGPT: je hebt er vast en zeker al ontzettend veel van gehoord. Zo laten veel gebruikers op TikTok zien dat ze ChatGPT hun voedingsthema’s laat maken en je kan nog zoveel meer met deze tool. Je kan ChatGPT namelijk letterlijk alles wat je maar wilt vragen en daar komen mensen nu echt wel achter. Op TikTok laten gebruikers ChatGPT namelijk hun volledige vakantie plannen.

En wat denk je? Het werkt ook nog eens echt!

ChatGPT

Er is niks wat ChatGPT niet voor je kan doen. Het programma kan bijvoorbeeld een businessmodel voor je schrijven of zelfs de verslagen die je voor school moet maken schrijven. Helaas hebben scholen dit wel steeds vaker door, dus je kan het niet écht voor alles gebruiken. Maar voor in je vrije tijd is ChatGPT nog steeds je beste vriend.

Weet jij namelijk nog niet waar je tijdens je vakantie heen wilt gaan deze zomer? Of heb je al wel een bestemming, maar nog geen flauw idee wat je daar wilt gaan doen? Dan hebben wij dé oplossing voor je gevonden. Je kan ChatGPT namelijk een hele zomervakantie laten plannen waarin hij een heel programma voor je uitdraait en wij zijn obsessed.

Griekenland is dé vakantiebestemming van 2023: dit zijn de 7 mooiste plekken

Vakantie plannen

Veel gebruikers op TikTok en Instagram lijken deze handige hack al ontdekt te hebben en het is tijd dat wij daar ook eens goed gebruik van gaan maken. Wie wil er namelijk nou niet dat er een geweldig programma voor jouw zomervakantie wordt gemaakt, zonder dat je er zelf ook maar iets aan onderzoek voor hoeft te doen?

In TikTok- en Instagram-video’s is te zien dat mensen, die hun vakantiebestemming al weten, ChatGPT vragen om meerdaagse programma’s voor ze te maken van bezienswaardigheden en aanraders om te gaan eten. En in de video’s is te zien dat het goed werkt, maar je moet wel ontzettend duidelijk zijn in wat je precies wilt. Want hoe duidelijker je bent, hoe beter ChatGPT jouw trip kan plannen.

@cassidygelacio

This just made this process so much easier #chatgbt #travelhack #travelrecommendations #travelitinerary #traveltiktok #chatgbthacks #vacationplanning #planvacation #travelhacks #vacationrecommendations #usechatgpt

♬ original sound – CASSIDY

Reacties

In de reacties van de video’s zijn volgers erg enthousiast over deze nieuwe ontdekking. Zo schrijft een volger: “This video was so much fun! 🥳 tempted to try out by myself.” Andere volgers schrijven: “I did this for Chicago !! Amazing”, “Omg I didn’t even think to do thissss” en “Omggg I’m finna do this . I been using chatgpt for every 😂”

Hansje (25): ‘Ik voel me bezwaard dat mijn schoonfamilie mijn vakantie betaalt’