Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de boeren uit het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Gisteravond maakten we voor het eerst kennis met de boeren uit het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Heb je het nog niet gezien of wil je alles nog even nalezen? Wij zetten de boeren voor je op een rijtje.

Dit zijn de boeren uit Boer Zoekt Vrouw 2023

We gaan dit jaar internationaal, de Nederlandse boeren zitten door heel Europa verspreid, maar ze zoeken natuurlijk ook naar de liefde en het liefst vinden ze die bij iemand uit Nederland. We stellen de nieuwe boeren aan je voor!

Richard (32 jaar)

Linelle Deunk

Boer Richard heeft een grootschalig akkerbouwbedrijf in Slowakije. Wat is zijn boodschap voor de Nederlandse vrouwen? “Ik ben op zoek naar een leuke, spontane, intelligente en gedreven vrouw. En ik hoop dat iedereen die op zoek is naar avontuur op mij gaat schrijven en zich vooral niet laat tegenhouden door misschien een stereotype beeld van het dondersmooie Slowakije. Je kan het hier mooi maken, maar dat moet je zelf wel willen doen. Je kunt hier een prachtig leven hebben, als je daar zelf actief een bijdrage aan levert.”

Piet (63)

Linelle Deunk

Boer Piet heeft een vleesveebedrijf in Duitsland. De boodschap van Piet is kort maar krachtig: “Vergeet het niet, schrijf naar Piet!”

Claudia (57)

Linelle Deunk

Boerin Claudia heeft een biologisch melkveebedrijf in Frankrijk. De boodschap van Clauda luidt als volgt: “Heb je zin om samen met mij op het Franse platteland een Bourgondisch leven te leiden en samen oud te worden met een glaasje pommeau in de hand? Schrijf dan een leuke brief en wie weet ontmoeten wij elkaar dan binnenkort in het echt!”

Bernice (23)

Linelle Deunk

De jonge Bernice heeft een melkveebedrijf in Zweden. Bernice zou heel graag een leuke Nederlandse partner willen vinden. “Zie jij het zitten om met mij een leuke toekomst op te bouwen hier in Zweden, schrijf dan!”

Haico (42)

Haico
Linelle Deunk Linelle Deunk

De ambiteuze Haico heeft een melkveebedrijf in Denemarken, een familiebedrijf met 220 melkkoeien en een stuk grond van 150 hectare om voer op te verbouwen. De boodschap van Haico: “Schrijven! Het is gewoon hartstikke leuk hier en als ze het zien zitten, moeten ze het gewoon proberen!”

Yvon Jaspers deelt emotionele post over hond Tommy: ‘Tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen’