Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Yvon Jaspers deelt emotionele post over hond Tommy: ‘Tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen’

Alle fans van Boer Zoekt Vrouw kennen ‘m vast wel: Tommy, de hond van presentatrice Yvon Jaspers. De trouwe labradoodle sjokt altijd achter iedereen aan en doet geen vlieg kwaad. Afgelopen weekend deelde Yvon verdrietig nieuws over de hond.. hij is namelijk aangevallen tijdens zijn dagelijkse blokje om. Ze deelt (niet hele prettige) beelden van haar trouwe viervoeter, want Tommy heeft inmiddels zo veel fans dat iedereen ook wil weten hoe het met hem gaat.

* Trigger warning, vervelende beelden.

Yvon Jaspers deelt verdrietig bericht over Tommy

“Tom is tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen door een enorme hond. Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen,” onthult Yvon op Instagram. Bij de tekst staan er ook een aantal foto’s, waarop te zien is dat Tommy inderdaad nogal verslagen bij de dierenarts ligt. “Onze zoon van 16 liet hem uit en stond er machteloos bij. Tom is in totale shock. Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag…”

Veel mensen leven met het gezin mee. “Verschrikkelijk 😢. Wat ontzettend naar. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat honden die zó agressief kunnen worden, vrij lopen. Dat kán niet. Veel sterkte; voor jullie en jullie 4voeter!” en een ander merkt op: “De grootste nachtmerrie van elke hondenbaas 😢 Heel veel sterkte.. beterschap en op naar goed herstel ❤️‍🩹”.

Update over Tom

Inmiddels zijn we twee dagen verder en geeft Yvon haar volgers graag een update over haar beessie. Hij is nog steeds in shock en ze zijn druk bezig met wondverzorging en medicatie. De eerste vier kritieke dagen zijn nog niet voorbij, dus het blijft goed in de gaten houden. “Van deze hond wordt zo ongelofelijk veel gehouden door zoveel mensen,” en dat is ook zo. Ook wij steunen Yvon en Tommy en hopen dat hij over een aantal dagen gewoon weer lekker kan rennen.

Jippie! Yvon Jaspers keert terug met Onze Boerderij in Europa