Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze datum begint het nieuwe én verbeterde van seizoen Make Up Your Mind

Het is weer zover! Make Up Your Mind keert terug met een nieuw seizoen! Vijfentwintig nieuwe bekende Nederlanders zijn de uitdaging aangegaan en hebben zich laten transformeren tot dragqueens, inclusief hoge hakken, make-up en spectaculaire outfits, waardoor ‘Make Up Your Mind’ je gegarandeerd op het puntje van je stoel laat zitten, wij vinden het in elk geval een geweldig programma. Het wordt een feest voor oog en oor, vol glitter en glamour.

Make Up Your Mind

Aan de twee panels, onder leiding van teamcaptains Nikkie De Jager en Fred van Leer, de taak om te raden wie-o-wie er schuilgaat achter de wimpers, stiletto’s en pruiken. Welke dragqueen weet met een spetterend optreden de drag-vakjury te overtuigen, en gaat er met de winst vandoor?

Onder leiding van presentator Carlo Boszhard gaan de prachtige Queens de strijd met elkaar aan op het podium. De vijfkoppige drag-vakjury onder leiding van Miss Envy Peru, en wekelijks een wisselend gast-dragjurylid, bepaalt wie erdoor gaat naar de volgende ronde en wie er afvalt. Om alle overige deelnemers achter zich te laten, presenteren de Queens zich in de eerste ronde op de catwalk, gaan een lipsync duel aan met de andere Queens, en vertellen in de laatste ronde waarom ze moeten winnen in een victory speech. Aan de panels de taak om de verborgen hints in de outfits, dragnaam en muziek te herkennen, en zoveel mogelijk namen te raden.

Nieuwe elementen

Naast een wisselend gast-dragjurylid belooft dit seizoen door nieuwe elementen nog spannender te worden dan ooit. Nieuw is dat de afvallende deelnemer in de eerste ronde alsnog hun voorbereide lipsync in de studio mogen laten horen. Ook zullen na de tweede ronde twee Queens in de gevarenzone belanden, maar valt er niemand af. De Queens die in de gevarenzone belanden zullen samen op het podium moeten strijden wie door mag naar de laatste ronde. En dus wordt de laatste ronde van iedere aflevering dit seizoen nóg spectaculairder, niet twee, maar drie Queens strijden in deze ronde om die felbegeerde plek in de finale. Zin in!!!

Op zaterdag 8 april om 20:00 uur is het nieuwe seizoen te zien bij RTL 4.

Dit is de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story