Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 29 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

Zo kom je via Instagram erachter of je crush nog single is

Je hebt een enorme hottie op Instagram gevonden. God, je vindt écht alles geweldig aan deze persoon. Maar nu is natuurlijk de vraag of hij of zij nog single is. Door dit te checken op Instagram kom je het te weten.

Instagram is eigenlijk een geweldige uitvinding. Je kunt iemand ongegeneerd “stalken” en van alles achterhalen. Je ontrafelt familiegeheimen, hobby’s én de relatiestatus.

Tips voor alle Inspector Gadgets op Instagram

Ben jij ook een echte Inspector Gadget op Instagram? Dan snappen we dat je in dit artikel zit. Jij hebt het talent om verre familieleden en kiekjes van tien jaar geleden te vinden.

Voordat je het weet zit je naar de hond te kijken van de tante van de moeder van je crush. Ja volg je het zelf nog? En met deze tips kom je erachter of je stille crush nou wél of niet met iemand bezig is:

1. Instagram Stories zijn gevuld met feestjes

Zie je op de Instagram Stories van je crush vaak feestjes voorbijkomen? Dan is de kans aanwezig dat hij of zij single is. Als je single bent ga je meestal meer uit én wil je dit graag laten zien. Allemaal onder het mom “singles have more fun”. Is jouw crush zo’n party shower? Dan is de kans groot dat hij of zij single is.

2. Ze taggen nooit dezelfde mensen

Als je een relatie hebt dan tag je vaak je lover in grappige foto’s, inside jokes en natuurlijk eigen foto’s. Zie je dit vrijwel nooit voorbijkomen bij je crush? En kun je je vinger niet op één persoon leggen? Dan kan deze leukerd best eens single zijn.

3. Singles hebben vaker sexy foto’s

Singles zijn vaak toch nog een beetje op jacht. En als ze dat niet zijn dan willen ze graag laten zien dat ze er mogen zijn. Vrouwen posten daarom graag sexy foto’s op hun Instagram feed. Mannen kunnen ook sexy foto’s posten of ze laten net even te vaak zien hoe leuk ze zijn, door middel van sport of werkprestaties uit te lichten.

4. Singles zijn vaak actiever op Instagram

Als je in een relatie zit ben je automatisch minder bezig met social media. Je hebt namelijk je liefde gevonden en zit in je eigen wereldje. Singles daarentegen zijn vaker actief op social media. Is jouw crush een paar keer per week actief door posts? Dan weet je genoeg.

5. Ze gaan op vakantie met vrienden en of vriendinnen

Als je single bent ga je vaak op vakantie met vrienden of vriendinnen. Is jouw crush toevallig wéér op wintersport met een grote groep vrienden en zie je dit op Instagram? Grote kans dat hij of zij single is. Singles hebben immers alle vrijheid door geen relatie te hebben

6. Ze gebruiken onthullende hashtags

Het gebruik van hashtags zegt meer dan je denkt. Hashtags worden vaak gebruikt om gedachtes uit te lichten. Kijk eens goed naar de hashtags en wie weet kun je ze ontcijferen. Als ze altijd op feest en alcohol gebaseerd zijn, is hij of zij misschien nog wel single en een feestbeest. Als je de hashtag #foreveralone wordt gebruikt weet je dat je snél moet toeslaan.

Lees ook: Oeh la la! Dit zijn 6 signalen dat jouw crush je leuker vindt dan gedacht