Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

6 x herkenbaar als je met iemand datet die jonger is dan dat jij bent

Liefde kent geen leeftijd. Soms wordt het normaal gevonden om met een man te daten die enkele jaren ouder is dan jij, maar natuurlijk is het ook helemaal oké als je met iemand datet die wat jonger is dan dat jij bent. Dan herken je dit ongetwijfeld.

1. Hij is nog niet mega serieus

Mannen worden sowieso pas op een late leeftijd echt serieus en volwassen. Als je een jongen datet die nog wat jonger is, dan zul je merken dat het nog allemaal lol en plezier is en dat hij niet per se serieus is over dingen. Als je zelfs ook nog speels bent, is het een perfecte match natuurlijk.

2. Weinig drama

Jongere mannen hebben waarschijnlijk nog niet zo veel meegemaakt qua relaties en staan misschien nog niet op een punt waar ze van alles in hun leven op orde moeten hebben. En uiteindelijk betekent dat vaak ook minder drama in je leven. Voorlopig.

3. Je bent soms net zijn moeder

Als je ervan houdt om voor iemand te zorgen, dan zul je het vast heerlijk vinden om af en toe zijn moeder te spelen. Hij neemt toch wel alles van je aan en zal je altijd om advies vragen. En eerlijk, soms heeft hij het ook wel nodig.

4. Hij heeft altijd zin in seks

Als jij daar ook geregeld behoefte aan hebt, dan is dat natuurlijk ideaal. Als het voor jou wat minder vaak hoeft, dan gaat hij dat waarschijnlijk niet heel tof vinden. Maar goed, als jullie echt verliefd zijn, dan maakt het allemaal niets uit.

5. Hij is snel jaloers

Als je een tikkeltje jaloers bent, is dat heel gezond. Maar jonge mannen hebben vaak de neiging om heel wat tikkeltjes jaloers te zijn. Soms kan het vervelend zijn, maar als je er goed met hem over praat dan zakt die jaloezie vanzelf naar een redelijk niveau.

6. Hij zit vol energie

Hoe jonger je bent, hoe meer energie je nog hebt. Voor jou staat er vast en zeker vaker een date op het programma dat jullie erop uit gaan dan dat jullie op de bank zitten en films gaan kijken. Hoe leuk.

Al met al maakt het natuurlijk helemaal niet uit hoe oud die jongen is waar je mee datet. Als je maar jezelf kunt zijn bij hem. Dat is het aller belangrijkste.