Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 16 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Deze 7 dingen maken een vrouw écht prachtig

Een symmetrisch gezicht, mooi golvend haar of perfecte nagels: tuurlijk, dat is heel aantrekkelijk aan een vrouw. Maar deze zeven dingen maken je pas echt onweerstaanbaar.

1. Spontane houding

Een spontane vrouw flapt er soms zomaar iets grappigs uit, zonder dat ze het zelf door heeft. Ze kan ook uit het niets zeggen: ‘Kom, we gaan een weekend naar Parijs’. Dan sleurt ze haar lover mee in de auto of de trein en ziet ze wel in welk hotelletje ze terecht komen.

2. Kleine imperfecties

Die ene lok die nooit goed wil zitten en die hij dan liefkozend achter je oor kan schuiven. Iedere keer weer.

3. Humor

Heerlijk als hij om je kan lachen. Al vindt hij het stiekem nog belangrijker dat je dubbel ligt om zíjn opmerkingen. Haha.

4. Passie

Voor haar vriendinnen, haar werk, haar leven, voor muziek of haar sport. Een vrouw die echt ergens om geeft en helemaal op haar plek is, is prachtig.

5. Intelligentie

Een slimme vrouw weet waar ze het over heeft en geeft een man tegengas. Heel opwindend ook, een hete discussie. Om het vervolgens weer goed te maken tussen de lakens.

6. Een pure uitstraling

Niet te veel poespas, een lieve glimlach, maar wel een karakter dat een tikje ondeugend is. Ze lijkt heel normaal, maar is tegelijkertijd heel bijzonder.

7. Zelfvertrouwen

Niets zo onweerstaanbaar als een vrouw die blij met zichzelf is. Een zelfverzekerde vrouw laat zich niet weerhouden door angsten. Ze ziet in alles het positieve. Daar valt iedereen voor.

Een beetje gek zijn, is ook te gek aan een vrouw

Klik op de foto en lees wat er zo heerlijk aan is.