Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 15 okt 2015
Leestijd: 4 minuten

13 dingen waarvan wij vrouwen het héél warm krijgen ondanks dat het buiten ijskoud is

Het is koud buiten, ijskoud. Klappertandend ga je ‘s ochtends vroeg de deur uit en je kijkt sip uit het raam. Maar dat wil niet zeggen dat wij vrouwen het nergens meer warm van krijgen van binnen. Zeer zeker dat jij ook een warme golf in je buik krijgt van de volgende dertien dingen:

1. Bij een kus van je geliefde

Je krijgt een tintelend gevoel in je buik zodra je geliefde je een intense kus geeft. Je voelt dat je buik een liefdessprongetje maakt en je hele dag is weer goed. Alleen hij kan je dit warme gevoel in je buik bezorgen. Wat een ‘simpele’ kus allemaal wel niet voor kan zorgen. Je kan er geen genoeg van krijgen.

2. Bij het kopen van die designertas

Je hebt er maanden voor gespaard, die mooie designertas waar je al veel te lang alleen van droomde. Je hebt zelfs weken minder geld uitgegeven aan gezellige activiteiten met je vriendinnen want je moest en zou die tas hebben. En dan is daar de dag. Je loopt de winkel binnen en je ziet de tas naar je kijken, hij wil dat jij zijn nieuwe eigenaresse wordt. Het afrekenen deed misschien even pijn maar de rest van de week heb je een warm gevoel in je buik van blijdschap.

3. Bij het zien van puppy’s

Of het nou labradors, teckels, poedels of jack russels zijn; alle puppy’s zijn om op te eten. Of je zou nou op een foto ziet, op straat of bij je buren. Je moet en zal ze aanraken en dingen zeggen als: ‘Ahhh cutie’, ‘Té schattig’, ‘Was je maar van mij’. Allemaal ontzettend waar. Verliefdheid heeft nog nooit zo puur gevoeld. Je weet hoe dan ook dat er een dag komt dat jij je eigen puppy in je armen mag sluiten. Can’t wait.

4. Of bij het zien van je eigen hond

Ook al is hij oud en grijs. Hij blijft de allerliefste. Je bent ook helemaal vertederd als hij kwispelend voor het raam staat omdat hij jou weer ziet. Zijn eerlijke bruine ogen waar alleen maar liefde en trouw in te zien is. Hij kan zijn geluk niet op als hij met jou is en jij met hem. Hij maakt je altijd blij, zelfs als je de rotste dag van het jaar hebt gehad.

5. Bij het zien van een romantische film

Want zo hoort échte liefde er uit te zien. Bijvoorbeeld The Notebook. Daarover hoeven we verder geen uitleg hoeven te geven. Elke keer krijg je het weer warm van het gevoel dat écht liefde alles overwint. Je pinkt vast een aantal traantjes weg.

6. Bij het zien van gelukkige mensen

Dat oude echtpaar dat elke zondagochtend op een bankje zitten bij een vijver om de eendjes te voeren. Ze zijn al 60 jaar bij elkaar en nog steeds zo gelukkig met elkaar ondanks de struggles die zij ook hebben meegemaakt in hun huwelijk. Ja, daar krijgen we allemaal een warm gevoel van. Het liefst blijf je een paar minuutjes naar ze kijken.

7. Als je lievelingsnummer op de radio voorbij komt

Want aan dit nummer heb je zoveel goede herinneringen dat het niet anders kan dat je een warm gevoel in je buik krijgt. Je zingt dan uiteraard ook zo hard mogelijk mee en baalt als het nummer voorbij is.

8. Bij het aankomen op je vakantiebestemming

Je stapt het vliegtuig uit en je zucht van blijdschap. Wat een heerlijk gevoel als je eindelijk daar bent waar je al zo lang naar toe wilde. Alleen al de reis is leuk. Zoals ze zeggen: ‘It’s not about the destitination, it’s about the journey.’

9. Bij onverwachte lieve berichtjes

Je krijgt onverwachts een lief kaartje van een vriendinnetje die aan de andere kant van het land woont. Of je lover spreekt een lieve voicemail in, gewoon omdat hij van je houdt. Je voelt je geliefd en daar krijgen we nooit genoeg van.

10. Bij het aantrekken van fluffy sokken

Want er zijn geen andere sokken die lekkerder zitten dan fluffy sokken. Vooral na een warme douche, inclusief een kopje thee en warm kleedje op de bank. Wat kleine dingen toch kunnen doen om je een warm gevoel in je buik te geen. Geluk zit in kleine dingen.

11. Bij het zien van Channing Tatum

Want hij is één van de allerknapste mannen die op deze planeet rond loopt, op je eigen lover na natuurlijk. Helemaal in Magic Mike (XXL). Je kan die film niet vaak genoeg zien.

12. Of bij het zien van Ryan Gosling

Omdat er niemand is die zo’n charmante oogopslag heeft. Een foto doet al genoeg maar in een film is het einde helemaal zoek. We can’t get enough of him.

13. Als je eindelijk dat lang verwachte pakketje binnenkrijgt

Je keek al dagen op de deurmat om te kijken of ‘ie er al is. Want je hebt iets moois besteld bij Victoria’s Secret en daar wil je niet langer op wachten. Als het pakketje er is grits je het van de grond en scheur je in de hal het pakketje al open. Twinkelende ogen bij het zien van die beeldige bh, oh hier krijg je warme wangen van.

Bang dat je een paar pondjes aankomt met dit herfstige weer?

Met deze tips ga je dat voorkomen. Wil je het lezen? Klik dan op de foto: