Emma Toussain
Emma Toussain Sporten 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sport zou jij moeten gaan doen volgens je sterrenbeeld

We hebben allemaal onze dagelijkse beweging nodig en de een vindt dit leuker dan de ander. Dat sporten goed voor je is dat weten we inmiddels wel. Je blijft in shape én je zit vaak beter in je vel. Soms kan het best lastig zijn om te bedenken wat voor sport jij wil uitoefenen.. wat wat is leuk? Is het niet te zwaar? Om je een beetje te helpen kijken wij naar de sterren. Die vertellen je namelijk wat goed bij je past op basis van je sterrenbeeld!

Sporten

Ben jij op zoek naar een nieuwe activiteit of sport om te doen? Lees dan snel verder, want wie weet heb jij het antwoord over 2 minuten wel gevonden.

Ram – crossfit
Een Ram is energiek en een sport als crossfit past daar perfect bij. Je kunt jezelf én anderen uitdagen terwijl je je in het zweet werkt.

Stier – dansen
Een Stier houdt van bewegen, maar niet zo van sporten. Een sport in de vorm van dans is dus perfect voor dit sterrenbeeld! Een dans leren kan best intens zijn en ook moet je letten op techniek.

Tweelingen – HIIT
Een Tweeling houdt wel van een beetje uitdaging, daarom is een High Intensity Training echt wat voor jou! Zo kan je jezelf testen en kijken hoe ver je kunt gaan.

Kreeft – yoga
Het sterrenbeeld Kreeft staat bekend om zijn zachtaardigheid en emotie. Een sport als yoga zorgt ervoor dat de Kreeft lekker kan ontspannen.

Leeuw – wandelen
Een Leeuw is fel en intens maar.. sporten is niet echt jouw ding. Je vindt het daarentegen wel lekker om lange stukken te wandelen. Ook prima, want zo beweeg je wel!

Maagd – pilates
Een Maagd is vaak wat verlegen maar wil zichzelf wel goed verzorgen. Pilates zorgt voor sterke en lenige spieren maar je hoeft jezelf niet helemaal af te matten.

Weegschaal – tennis
Een Weegschaal houdt ontzettend van gezelligheid en gezelschap. Daarom moet jij echt gaan tennissen! Dit moet jij sowieso met z’n tweeën doen en je komt op zo’n tennisclub vaak ook andere mensen tegen.

Schorpioen – boksen
Alle Schorpioenen hebben soms last van wat innerlijke frustratie. En hoe kan je dit nou beter oplossen dan met een potje boksen! Je kunt je helemaal uitleven op zo’n boksbal.. of op iemand anders.

Boogschutter – hiken
Een Boogschutter is een echte avonturier en houdt daarom ook echt van hiken! Het liefst in het buitenland, waar er ook mooie bergpaden te bewandelen zijn.

Steenbok – hardlopen
Steenbokken barsten van de zelfdiscipline en dat komt goed uit tijdens het hardlopen. Dit moet je regelmatig doen om beter te worden en zo’n proces durf jij wel aan.

Waterman – bootcamp
Bootcamp is echt iets voor jou! Lekker zweten, gezellig met anderen sporten en jezelf uitdagen.

Vissen – zwemmen
Tsja.. inkoppertje? Jij houdt van rust en in het water voel jij je thuis. Zwemmen zorgt voor een goede conditie zonder dat jij dagelijks hoeft te rennen.

Het antwoord op de vraag der vragen: is het veilig om te sporten met een kater?