Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 1 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden zijn een enorm slechte match met de Boogschutter

Sterrenbeelden zijn er niet voor niks: ze vertellen ons meer over jou als persoon en vaak klopt het als een bus. Als je denkt dat iedereen een eigen persoonlijkheid heeft en dat dat alles is.. wrong. De sterren vertellen namelijk heel veel over verschillende karaktertrekjes en zo kan jij dus ook kijken of iemand wel of niet bij jou past.

De Boogschutter is een energiek sterrenbeeld dat zich graag vrij voelt. Heel mooi, maar dat kan lastig samengaan met anderen. Welke sterrenbeelden matchen op ‘t eerste oog helemaal niet?

Let’s chat.

Stier

In het leven verwacht een sterrenbeeld zoals Stier voorspelbaar gedrag in hun relaties. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en ze willen zeker weten of ze op iemand kunnen rekenen. Dit sterrenbeeld maakt zich zorgen over geld, stabiliteit en het creëren van een toekomst met iemand. En de Boogschutter? Zij willen juist niet settelen met iemand tenzij ze weten dat het de ware is.

Terwijl Boogschutter liever gaat voor avontuur, wil Stier zich gewoon veilig voelen. En dit is nogal tegenstrijdig. Mocht jij nou een Stier zijn en je aangetrokken voelen tot een Boogschutter dan hoef je je niet gelijk zorgen te maken: jullie kunnen juist een mooie aanvulling zijn op elkaars leven en elkaar helpen.

Steenbok

De Steenbok is van nature een traditionele realist die alles overdenkt. Boogschutters doen en denken niet na, ook al betekent dat dat ze fouten gaan maken. Het verlangen van Boogschutter naar avontuur en opwinding kan worden onderdrukt door de praktische en realistische houding van de Steenbok. Ook jullie kunnen een goede match zijn, maar je moet daar wel behoorlijk aan werken.

Wil jij weten welke sterrenbeelden hele goeie slapers zijn? Je kunt het maar weten, wel zo handig. Hier check je welke sterrenbeelden binnen enkele minuten naar dromenland vertrokken zijn.

 

Leven als Emily In Paris? We hebben uitgerekend: zo veel kost dat je