Emma Toussain
Emma Toussain Reality 1 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Oud-klasgenootje van Shanta onthult: ‘Ze heeft altijd al gelogen’

Er gaan heel veel geruchten rond over Shanta Bakker, bekend uit o.a. Temptation Island: Love or Leave en Echte Meisjes In De Jungle. Ze zou namelijk problematisch liegen en dat gaat nu opvallen.

Heeft Shanta een liegprobleem?

Yvonne Coldewijer (@lifeofyvonne) heeft een bericht gekregen van een oud-klasgenoot van realityster Shanta, waar in staat hoe zij vroeger op school was. Niet over haar kwaliteiten als student, maar over een liegprobleem wat ze schijnt te hebben. “Ze vertelde eerst dat ze borstkanker had, zou op dinsdag geopereerd worden en wilde dat weekend nog even stappen ‘voordat ze geopereerd werd’. Wat blijkt? Ze had geen kanker,” zo vertelt die oud-klasgenoot. “Daarna vertelde ze dat ze zichzelf jaren heeft gesneden en hele erge littekens had. Bleek achteraf ook een leuken en gaf ze zelf ook toe (…) Als laatste heeft ze gelogen over een vriendin die zelfmoord had gepleegd.. had ze een foto van een meisje die liet ze zien en zei ze: kijk dat is Eva en ze is er niet meer blabla. Na onderzoek bleek de foto van Google en was het een meid uit USA. Zooooveeel leugens.”

Bekijk de hele juicereeks hier:

lifeofyvonne
@lifeofyvonne
@lifeofyvonne
@lifeofyvonne
Lifeofyvonbne
@lifeofyvonne

Een andere afkomst

Ook de moeder van Shanta schijnt zich zorgen te maken over haar dochter. Zo schijnt Shanta gezegd te hebben dat ze latina is, terwijl haar familie uit Bangladesh komt. Niet bepaald Latina dus. Ook had ze een mededeling gedaan dat ze een nagelsalon zou gaan openen maar waren ook alle foto’s van Google gehaald. Ook maakte ze reclame voor een mediabureau door te zeggen dat ze daar werkte maar eigenlijk stond ze gewoon kleding te vouwen in de TK Maxx. Tjsa, klinkt niet heel handig.

Realityster

Wil je Shanta zien op tv In Echte Meisjes In De Jungle gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Na de succesvolle comeback van het programma begin van dit jaar kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven en het dit nu wederom vol drama en ruzie.

Fieke (22): ‘Ik heb nog nooit gezoend, maar daar lieg ik over’