Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 20 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Disneyland Paris verrijkt podcastwereld met tweede seizoen van ‘Op Weg Naar De Magie’

Als jij van podcasts houdt (en je soms even niet meer weet wat je moet luisteren..) dan hebben wij iets leuks voor je! Disneyland Paris lanceert vandaag het volledige tweede seizoen van de officiële Nederlandse podcast Op Weg naar de Magie. In deze podcast nemen presentatoren Gioia en Michiel jou mee op een roadtrip vol voorpret naar Disneyland Paris.

Als een kind zo blij.

Disneyland Paris lanceert vandaag tweede seizoen van ‘Op Weg Naar De Magie’

De presentatoren geven in drie nieuwe afleveringen de beste tips voor een Superhelden avontuur in het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus en voor de mooiste droomverblijven in de Disney Hotels en delen tips van de luisteraars voor een magisch bezoek aan de Disney Parken. Alle afleveringen van seizoen 2 van de Op weg naar de Magie podcast kunnen vanaf vandaag worden geluisterd via alle bekende podcast-apps én worden bekeken in videovorm op het Disney NL YouTube-kanaal en Spotify Video.

De Op Weg naar de Magie-podcast is de eerste officiële Nederlandse podcast van Disneyland Paris en wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra en Gioia Parijs. Michiel is radio-DJ, podcast maker én een mega Disney fan. Hij vertel leuke feitjes over de Disney Parken en Hotels. Gioia is actrice en zangeres en heeft stemmen ingesproken in verschillende Disneyfilms. Gioia is al een paar keer in Disneyland Paris geweest en deelt ook haar allerbeste tips voor een verblijf.

Drie nieuwe afleveringen

Seizoen 2 van de Op Weg naar de Magie podcast heeft drie nieuwe afleveringen. In de aflevering ‘Superhelden Avontuur’ geven Michiel en Gioia de beste tips voor een bezoek aan het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus. Zij gaan op Superhelden training en ontmoeten Captain Marvel in het Hero Training Center, ervaren de snelste attractie van Avengers Campus: Avengers Assemble: Flight Force, helpen Spider-Man om Spiderbots te verslaan in de attractie Spider-Man WEB Adventure.

De aflevering ‘Droomverblijven’ staat in het teken van een verblijf in de zeven Disney Hotels van Disneyland Paris. Ieder hotel heeft een uniek thema en gasten van de Disney Hotels ervaren exclusieve extra’s, zoals een uur eerder toegang tot de Disney Parken met Extra Magic Time, gratis parkeren bij het hotel en nog meer.

In de derde aflevering ‘Op ontdekking met jullie leukste tips’ gaan Gioia en Michiel op pad in Disneyland Paris met de leukste tips die luisteraars van de Op Weg naar de Magie podcast deelden via social media. Van geheimen onder het Kasteel van Doornroosje, tot Broadway-stijl theathershows en van spookachtige landhuizen tot de leukste ontmoetingen met Cast Members. Zo leuk!!!

Ook wij waren laatst in Disneyland Paris en daar bezochten we allerlei shows – want de attracties zijn natuurlijk geweldig, maar wist je dat er dagelijks ook een enorm entertainmentaanbod is in de verschillende theaters door het park? Lees hier onze recap.

Nóg een leuke podcast..

Onze collega’s zijn nu ook te horen via je favoriete podcastapps. De meiden van NSMBL gaan in De GroepsApp meer vertellen over het leven als jonge vrouw in de mediawereld. Lekker luchtig, niet al te serieus maar wel interessant.

Deze kledingitems zou je eigenlijk heel je leven lang moeten bewaren