Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 18 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit is hoe je over een break-up heen komt op basis van je sterrenbeeld

Een break-up is echt the worst thing ever. Vooral als jij niet degene bent die ervoor heeft gekozen om de relatie te verbreken. Helaas is er niks aan te doen en moeten we er maar gewoon het beste van maken, want smeken om ons terug te nemen, daar doen we niet aan. Toch gaan we allemaal anders met een break-up om en dit is hoe jij eroverheen komt op basis van je sterrenbeeld.

We gaan er allemaal anders mee om.

Dit is hoe je over een break-up heen komt op basis van je sterrenbeeld

De één vindt het tijdens een break-up lekker om zich volledig af te zonderen van de wereld en te huilen totdat de tranen op zijn, waar een ander zichzelf lekker bezig houdt om er maar niet aan te hoeven denken. Heb je geen idee hoe jij over een break-up heen komt? Check het hieronder.

Ram: Als jij door een break-up gaat, staan de verdrietige liefdesliedjes bij jou op herhaling. Heel vrolijk wordt je er natuurlijk niet van, maar op deze manier kan je even lekker uithuilen.

Stier: Wat is je ex nu aan het doen? En met wie is hij? Jij bent je ex continu aan het stalken op social media en bekijkt zijn locatie (die hij stiekem nog aan heeft staan). Don’t do it girl, it’s not worth it!

Tweeling: Stiekem heb je het enorm zwaar met de break-up, wat natuurlijk volkomen logisch is, maar nu is het écht tijd om aan jezelf te denken. Dit doe je door te werken aan je self love. Het gaat nu alleen nog maar om jou.

Kreeft: Het liefst zit jij de hele dag op de bank met een bak Ben & Jerry’s, een méga verdrietige film en een dekentje over je heen. Je voelt je er misschien niet meteen beter door, maar het huilen lucht zo wel lekker op.

Leeuw: Jij bent een echte busy bee en houdt jezelf lekker bezig. Jij hebt helemaal geen tijd om over die break-up na te denken!

Maagd: Jouw ex-lover moet weten wat hij heeft laten gaan en daarom post je de hele dag door selfies van jezelf op Instagram en post je wat je de hele dag aan het doen bent. Spijt krijgen zal hij!

Weegschaal: Om jouw break-up te verwerken, stap jij ‘s avonds in de auto en rijdt je door de donkere straten. Op deze manier kan je even je hoofd leegmaken.

Schorpioen: Nu je relatie voorbij is, gooi jij het helemaal over een andere boeg. Je had het nooit verwacht, maar je gaat nu voor een heuse make-over. Nieuw kapsel, nieuwe kledingstijl, jouw ex kent je straks niet meer terug (en dat is helemaal de bedoeling)!

Boogschutter: Niks kan jou gek maken, ook een break-up niet! Jij gaat er meteen even lekker tussenuit met jouw BFF en maakt er een leuke girlstrip van. Je gaat echt niet bij de pakken neerzitten.

Steenbok: Jij wilt niks meer met je ex te maken hebben. Al zijn spullen wil je het liefst meteen de deur uit hebben en dat doe je dan ook. Weg ermee!

Waterman: Jij bent altijd al iemand geweest die bij elke gelegenheid weer zijn comfort show opzet. Ook tijdens je break-up kan je nog maar op één ding terugvallen: je favoriete serie.

Vissen: Nu jouw relatie over is, heb je ineens zeeën van tijd. Je probeert allemaal dingen die je nog nooit eerder hebt gedaan en wie weet hou je er nog een leuke hobby aan over.

Deze zin gebruik jij om jouw relatie te verbreken – op basis van je sterrenbeeld