Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Sterrenbeelden 26 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit is wat jouw partner verlangt in bed volgens zijn of haar sterrenbeeld

Het kan lastig zijn om over seksuele verlangens te praten met jouw partner. Om makkelijker polshoogte te krijgen van zijn of haar verlangens, kun je misschien eerst eens kijken naar de sterren, oftewel; astrologie. Een sterrenbeeld vertelt veel meer over een persoon dan jij denkt. Dus als je het nog niet op tafel durft te leggen, probeer dan eerst zijn of haar sterrenbeeld af te lezen.

Wij helpen je wel even!

Wat verlangen ze nou écht?

Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met alle sterrenbeelden op een rij. Door te kijken naar hun karaktereigenschappen kun je als snel zien wat zij fijn vinden in bed. Kom je er nog niet uit na het lezen van dit artikel? Probeer er dan open over te zijn met je partner en wees
niet bang om erover te praten. Communication is key!

Ram (21 maart – 19 april)

Ram staat bekend als een vurig sterrenbeeld vol passie en vuur. Iets waar een Ram van houdt, is dominant zijn. Ze gaan sneller voor een vurige onenightstand dan voor lange flirt sessies. Dus ben jij niet echt opzoek naar iets langdurigs? Dan is de Ram een match voor jou!

Stier (20 april – 20 mei)

Bij een Stier is sensualiteit heel belangrijk. Lange slaapkamer sessies, fles champagne, kaarsjes en een bedroom playlist die speelt op de achtergrond. Ze houden ervan om uit te pakken. Misschien is een nieuw lingeriesetje wel een oplossing!

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn snel ergens op uitgekeken en houden van verandering. Ze zijn heel flirterig en willen graag veel beleven in bed. Probeer met dit sterrenbeeld dus niet voor de standaard standjes te gaan, maar probeer eens iets nieuws.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft is een gevoelig type persoon. Ze hechten dus veel waarde aan een seksueel avontuur. Laat ze veilig voelen in bed en geef ze wat meer aandacht. Dit door bijvoorbeeld wat meer aandacht te besteden aan voorspel. Wanneer ze zich helemaal op hun gemak voelen, komen ze helemaal los.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn binnen de astrologie gewend om alle aandacht te krijgen. Dit betekent dus ook in bed. Ze willen het liefst verleid worden dus gooi alles in de strijd om ze te verleiden. Ze zijn ook heel erg creatief in de slaapkamer dus be ready voor de gekste dingen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden lijken vanuit de buitenkant heel relaxed, maar als je ze beter leert kennen, komt de sensuele kant al snel naar buiten. Ze zijn enorm kritisch en hebben oog voor details. Zorg dus dat dit sterrenbeeld gerust wordt gesteld en helemaal op zijn of haar gemak is. Dan komt alles wel vanzelf.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn echte people pleasers. Je kunt dus verwachten dat je flink verwend wordt. Ze houden van romantiek en vinden het belangrijk om dit ook met hun partner te delen. Maar dit laten ze niet meteen zien. Haal alles uit de kast en maak je eerste move super romantisch.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen heeft de grootste sex drive van alle twaalf de sterrenbeelden. De film 365 days is er niks bij. Ze hebben super veel passie en dat willen ze dus ook graag gebruiken. Just sit back and relax, want zij nemen het voortouw wel. Misschien zijn volwassen speeltjes wel een mooie toevoeging voor dit avontuur.

Boogschutter ( 22 november – 21 december)

Iets waar Boogschutters afschuw voor hebben is claimen. Ze vinden het hebben van vrijheid heel belangrijk en kunnen ook heel avontuurlijk zijn. Dus pas op, een Boogschutter houdt van korte avonturen. Tast eerst goed af of dit voor een korte tijd is of voor een langdurige serieuze periode.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken behoren tot de trouwe mensen en hebben graag lief. Dit leidt snel tot liefdevolle bedroom sessies. Het klinkt misschien niet zo heel spannend, maar dat is het echt niet! Probeer echt een emotionele connectie aan te gaan, zodat je de passie van dit sterrenbeeld echt gaat voelen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen kunnen best wel de wildchild spelen. Ze zijn vaak avonturiers die niet vies zijn van een onenightstand. Romantisch zijn ze dus niet echt, maar wel vrij rebels. Iemand die een beetje preuts is, is dus geen match. Durf jij wel avontuurtjes aan? Dan is de Waterman een goede match!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen staan bekend als de gevoelige dromers binnen de astrologie. Iets waar ze van houden is veel fysiek contact, maar nemen niet vaak de eerste stap. Ze laten mensen juist naar hun toe komen. Ze nemen dus weinig actie en hebben iemand nodig die de eerste stap zet.

Oeps: volgens Tiktok hebben we allemaal het verkeerde sterrenbeeld