Audrey Garot
Audrey Garot Reality 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

YES! De opnames van Echte Meisjes in de Jungle zijn afgerond

Begin deze maand werd er bekendgemaakt dat de realityserie Echte Meisjes in de Jungle ein-de-lijk weer terugkomt met een nieuw seizoen. Hoewel de vorige seizoenen nog steeds vers in ons geheugen staat, kunnen wij nu al niet meer wachten op het nieuwe seizoen. De afgelopen drie weken gingen verschillende realitysterren het avontuur van hun leven aan en we hebben goed nieuws, want de opnames van het programma zijn afgerond.

Laat het aftellen maar beginnen!

De opnames van Echte Meisjes in de Jungle zijn afgerond

Het is al bijna tien jaar geleden dat het programma voor het laatst op de televisie verscheen. Maar gelukkig komt daar binnenkort verandering in, want we kunnen weer bijna genieten van Echte Meisjes in de Jungle. Het programma komt namelijk met een splinternieuwe seizoen! De opnames zijn in ieder geval al afgerond, dus hopelijk duurt het niet héél lang meer voordat deze realityserie ook daadwerkelijk op de televisie verschijnt.

In het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gaan Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten naar de jungle van Laos om daar de strijd met elkaar aan te gaan.

Vorige seizoenen

We snappen het als je niet langer meer kan wachten tot het nieuwe seizoen, want als we eerlijk zijn – wij ook niet. Toch moeten we nog eventjes geduld hebben, aangezien ze pas net klaar zijn met de opnames. Wel kunnen we op TikTok nog nagenieten van de oude beelden van vorige seizoenen van Echte Meisjes in de Jungle. Alleen, waar kunnen we de vorige seizoenen van dit programma bekijken? Het programma is nog niet op een streamingsdienst te zien, dus het bekijken van deze seizoenen wordt helaas niet heel makkelijk. Maar wil je ze toch echt zien? Hier lees je hoe dat moet.

De makers van Expeditie Robinson reageren op onverwachte exit Iliass: ‘We hadden beter moeten communiceren’