Audrey Garot
Audrey Garot Reality 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Merijn uit Love Island heeft volgens geruchten nu een relatie met déze deelneemster uit het vorige seizoen

Merijn deed afgelopen seizoen mee aan het bekende programma Love Island. Door zijn humor en lollige grapjes kunnen we wel stellen dat hij één van de favoriete deelnemers was van dat seizoen. Toch moest Merijn de villa als single verlaten. Nu lijkt het er op dat hij wél de liefde heeft gevonden buiten het programma om en wel bij een voormalig Love Island deelneemster.

En wij weten om wie het gaat.

Merijn heeft een relatie met déze Love Island deelneemster

Een tijdje terug gaf Merijn al toe dat hij was gevallen voor een andere Love Island dame. Hij had toen bewust geen naam genoemd, maar Shownieuws is erachter gekomen om wie het gaat. Het zou namelijk om Nina gaan, zij heeft vorig seizoen meegedaan aan Love Island. Nina stond toen in de finale samen met de knappe Paulo, maar ook tussen hun is dit niks geworden. Nu lijkt het er dus heel erg op dat Merijn en Nina een relatie hebben, ze vinden elkaar in ieder geval wel erg interessant.

Maarreh, waar blijkt het dan uit dat zij nu een relatie hebben? Shownieuws heeft goed hun social media kanalen onderzocht, maar héél duidelijk bewijs is het helaas niet.. Op Instagram laat Merijn namelijk vaak bijzondere emoji’s achter, iets wat je niet zomaar bij iemand doet.

Love Island

In het afgelopen seizoen leek het er voor een tijdje op dat er iets zou opbloeien tussen Merijn en Sunita. Pas toen de jongens naar Casa Amor gingen, kwam Sunita erachter dat haar gevoel voor deze lolbroek toch niet helemaal goed zat. Sunita ging toen verder met Mert en Merijn kwam als single terug uit de andere villa… So sad! Vanaf dat moment had hij geen klik meer met iemand opgebouwd en heeft hij uiteindelijk ook alleen het programma verlaten. Gelukkig lijkt het er nu op dat hij wel de liefde heeft gevonden. Denk jij dat Merijn en Nina een setje zijn?

Amandine uit Love Island laat andere kant van zichzelf zien op social media