Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 30 jun 2018
Leestijd: 4 minuten

Dít zijn de meest geschikte carrières voor jou volgens jouw horoscoop

Het kiezen van een carrière is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige mensen hebben er zelfs heel veel moeite mee. Gelukkig is je horoscoop er om ons te vertellen welke richtingen het beste bij ons passen. Alles staat tenslotte geschreven in de sterren.

Ram (21 maart tot 19 april)

Jij bent spontaan, grappig, enthousiast en een echte durfal. Jij gaat een uitdaging zeer zeker niet uit de weg en bent behoorlijk strijdlustig. Je houdt van winnen en toevallig ben je er ook erg goed in. Je zou het super goed doen als brandweervrouwe of politieagente of Xena the Warrior Princess. Als je liever de sales kant op zou willen, zou je het daar ook goed doen. Je kunt namelijk verkopen als geen ander.

Meest geschikte banen:

Ondernemer, reddingswerker, politicus, soldaat, televisie

Stier (20 april – 20 mei)

Jij ben super betrouwbaar en eerlijk. Je vindt het totaal niet erg om hard te werken, want je weet waarvoor je werkt. Je houdt namelijk van mooie dingen. Je bent een echte teamplayer en toevallig ook heel goed met cijfers.

Meest geschikte banen:

Boekhouder, docent, presentator, advocaat, ontwerper

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij hebt prikkels nodig, om niet in slaap te vallen. Veel variatie in je werk zal je goed doen. Je hebt onwijs veel energie en bent super optimistisch, daarom is werken met anderen heel geschikt voor jou. Zolang het maar bruisend is, anders houdt het je aandacht niet vast.

Meest geschikte banen:

Reddingswerker, muzikant, architect, docent

Kreeft (20 juni – 22 juli)

Jij bent een heel zorgzaam type. Een carrière met kinderen is daarom erg voor de hand liggend, maar dat hoeft niet eens perse. Je zou het namelijk ook goed doen als directeur. Jij kunt gewoon multitasken zoals mama’s dat kunnen.

Meest geschikte banen:

Jeugdzorg, kinderverzorging, directie, personeelszaken, advocaat, docent

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is niet voor niets koning(in) van het dierenrijk. Jij bent een geboren leider. Jij bent moedig, inspirerend en onafhankelijk. Je bent misschien een beetje veeleisend op z’n tijd, maar dat maak je helemaal goed met je onweerstaanbare charmes.

Meest geschikte banen:

Politicus, directie, artiest, ontwerper, entertainment, ondernemer

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent zo perfectionistisch ingesteld, dat geen detail jou ontgaat. Je kunt geweldig schrijven en onderzoeken, daarnaast ben je ook nog eens goed met cijfers. Je bent scherp en makkelijk in de omgang. Ook heb over een behoorlijke talenknobbel.

Meest geschikte banen:

Redacteur, docent, criticus, technicus, statisticus, vertaler, rechercheur

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal ben je onwijs charmant en vermakelijk. Je werkt makkelijk met anderen, maar bent ook heel verantwoordelijk, waardoor je erg geschikt bent voor leidinggevende functies. Weegschalen zijn van nature erg sociaal. Issues op de werkvloer kunnen het beste door jou worden opgelost, omdat je én goed met mensen bent én altijd op creatieve ideën oplossingen komt.

Meest geschikte banen:

Diplomaat, danser, zanger, verkoper, host, reisgids, horeca

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Als Schorpioen ben je erg intens. Je kunt je compleet afsluiten van afleiding en in een hyperfocus duiken. Je bent super nieuwsgierig en heel intuïtief. Je vindt het leuk om te weten hoe dingen werken en bent erg onafhankelijk. Een echte Inspector Gadget.

Meest geschikte banen:

Rechercheur, chirurg, wetenschapper, natuurkundige, advocaat, docent

Boogschutter (22 november -21 december)

Jij zit bomvol energie en bent heel goed met knopen doorhakken. Je zou het goed doen in leidinggevende functies, omdat je eerlijk en oprecht bent. Je houdt van buiten zijn en bent heel sociaal. Je houdt totaal niet van routine, daar begin je spontaan van te gapen.

Meest geschikte banen:

Dierenzorg, redacteur, coach, vrijwel alles reis-gerelateerd

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent heel competitief en houdt van een uitdaging. Je bent gedreven en geeft alles om je doelen te bereiken. Je houdt van de leiding hebben en werkt met een strak schema. Je kunt af en toe een beetje een workaholic zijn, wat heel fijn is voor je werkgever.

Meest geschikte banen

Manager, financieel adviseur, IT, wetenschapper

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn avonturiers. Jij bent nieuwsgierig en houdt van originaliteit. Jij wordt gedreven door vrijheid, zowel creatief als professioneel. Je ziet de wereld anders dan andere tekens en bent open in je denkwijze. Jij gaat ongewoon te werk, wat voor veel mensen in eerste instantie als vreemd wordt ervaren, voordat ze het geweldig vinden.

Meest geschikte banen:

Muzikant, biologische boer, piloot, ontwerper, uitvinder, fotograaf

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent creatief en zit vol passie. Jij bent echt super geschikt om de kunstwereld in te gaan. Zingen, dansen, schilderen, fotografie, alles ligt je. Jij bent ook heel erg intuïtief. Als iemand jou iets vraagt om te doen, dan doe je het niet alleen goed, maar doe je het ook precies zoals diegene het nodig heeft. Omdat je aanvoelt wat mensen nodig hebben.

Meest geschikte banen:

Fysiotherapeut, kunstenaar, dierenarts, psycholoog, verpleger

 

excitedivinecaroline