Audrey Garot
Audrey Garot Life 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

CUTE: dit zijn de schattigste Halloween-kostuums voor je hond

Ben jij groot fan van Halloween? Grote kans dat jij dan overal aan hebt gedacht. Je outfit ligt al klaar, je hebt je make-up look al bedacht, je hele huis is versierd en om alvast in de stemming te komen heb jij al je favoriete Halloween-films gekeken. Toch is er een grote kans dat jij één ding bent vergeten; namelijk een outfit voor je hond! Maar geen zorgen, we got you covered. Wij delen de leukste Halloween kostuums voor jouw huisdier.

En het is echt té schattig.

Halloween kostuums voor je hond

Als jij een liefhebber bent van Halloween én een hond hebt, dan is de kans groot dat jij opzoek bent naar een leuk kostuum voor je huisdier. Gelukkig zijn er op het internet genoeg opties te vinden om je hond of kat leuk aan te kleden tijdens dit geweldige feest. Mocht je er toch nog niet uitkomen delen wij onze favoriete kostuums voor jouw huisdier.

1. Leeuw

Voor dit Halloween kostuum heb je niet veel nodig en toch ziet het er mega schattig uit. Koop leeuwenmanen en doe deze om bij je Golden Retriever. Om het af te maken kan je nog een pompoenlantaarn kopen, zoals op de foto hieronder.

2. Kalkoen drumsticks

Heb jij twee hondjes die allebei nog een kostuum nodig hebben? Dan is dit perfect! Op deze manier kunnen je honden matchen doordat ze hetzelfde pakje aan hebben. Cute!

3. Aap

Als jij een klein, schattig hondje hebt dan is dit Halloween kostuum echt amazing. Zet je hond in een apenkostuum en hij steelt sowieso de show. Het is misschien niet zo eng, maar het ziet er toch mega lief uit?!

4. Vampier

Wil jij gaan voor een stoer Halloween kostuum in plaats van schattig? Kleed je huisdier dan aan in een vampier kostuum! Plak ook nog twee neppe vampiertanden op je Bulldog en dan is de look helemaal compleet.

5. Geest

Ben jij in tijdsnood en heb jij geen tijd (of zin) om nog iets te halen voor je huisdier? No worries, je kan je huisdier ook als geest verkleden en het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laken. Knip hier drie gaten in en je bent klaaar!

Dit is wat jij tijdens Halloween moet doen volgens jouw sterrenbeeld