Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 21 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn redenen om nóóit meer achter een man aan te lopen

Het komt wel eens voor dat je iemand leuker vindt dan hij jou. De wil om diegene jou even leuk te laten vinden kan zo groot zijn, dat je je best gaat doen om dit voor elkaar te krijgen. Je blijft achter hem aan gaan. Maar dat is voor niemand goed.

Het is energieverspilling

Achter een jongen aanlopen en proberen hem je leuker te laten vinden dan dat hij je vindt, is super vermoeiend. Daarnaast is het ook verspilde moeite. Hij heeft net zo weinig controle over zijn gevoelens als jij. En spelletjes zullen daar helaas niets aan veranderen.

Jij verdient iemand die even geweldig is als jij en kan zien hoe geweldig jij bent. Ga daarom voor een man die jou je een prinses laat voelen en doe het niet voor minder.

Je hebt minder aandacht voor de mensen die het waard zijn

Als iemand in je leven opduikt waar je alle aandacht van wil, kan het soms ten koste gaan van de mensen die in je leven zijn die aandacht verdienen. Laat je niet afleiden. Want die man is het niet waard.

Je neemt genoegen met minder

Je neemt genoegen met zijn gedrag. Juist ‘genoegen nemen’. Want je weet dat je beter verdient. Je weet dat je een man verdient wiens wereld om jou draait.

Als je vriendinnen bij je zouden komen voor advies, zou je hen afraden met deze man verder te gaan. Als je vindt dat je vriendinnen beter verdienen, waarom jij zelf dan niet?

Het is slecht voor je zelfvertrouwen

Het is bijna onmogelijk om je goed te voelen over jezelf als je constant je eigen waardigheid inlevert om hem maar te ‘behouden’. De grap is alleen dat als je achter hem aan moet lopen, je hem überhaupt niet hebt. Geen enkele man is het waard om je zelfvertrouwen en waardigheid voor in te leveren. Jij bent zoveel meer waard.

Zo geweldig is hij helemaal niet

Onbereikbare mensen willen, hoort helaas bij het leven. Maar bedenk wel of het iemand is die je wel in je leven wíl hebben. Geeft hij je energie of kost hij alleen maar energie? Je weet het antwoord echt wel. Het is niet erg om afstand van iemand te nemen die niet goed voor je is. Je bent meer rijk dan kwijt.

Het is moeilijk om knopen door te hakken en afstand te doen van mensen die je niet kwijt denkt te willen. Met de nadruk op ‘denkt’. Behandel jezelf als je BFF en geef jezelf advies. Wedden dat je niet meer achter hem aan blijft lopen.

LEES OOK: Bedank je besties: Dit is waarom je vriendinnen je gezonder maken