Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Je kunt nu 30.000 euro verdienen met het testen van seksspeeltjes

Misschien is dit nu niet het eerste waar je aan denkt als baan. Maar veel geld kun je er wel mee verdienen. En niemand hoeft te weten dat je seksspeeltjes test toch? Want dit gebeurt natuurlijk gewoon binnen jouw vier muren. Veel geld verdienen en zin om te.. masturberen? Wellicht is dit je droombaan.

Een spannende uitdaging..

Zin in een nieuwe, best wel spannende uitdaging? Eentje waarvoor je je grenzen misschien een tikkeltje moet verleggen? Het bedrijf LoveWoo is opzoek naar iemand die wel van masturberen houdt. En geef toe: zo erg is dat nu ook weer niet en het gebeurt geheel privé. Nieuwsgierig geworden?

LoveWoo is een sekswinkel en zoekt een reviewer van seksspeeltjes. Kortom, iemand die de speeltjes graag wil testen en er daarna een review over schrijft. Met dit werk verdien je dan 30.000 euro per jaar. Dat is 2500 euro per maand. Toch lekker.

Wees gerust, je hoeft echt niet elke dag 24/7 te masturberen. Twee dagen per week werk je thuis (gheheh) en drie dagen zal je op kantoor zijn. Naast een zeer fijn salaris krijg je ook nog eens korting op een fitnessabonnement, een ziekteverzekering en een groot aantal vakantiedagen. Tijd om enthousiast te worden.

De eisen

Schrijf en spreek je een aardig woordje Engels, heb je zin om in de buurt van Londen te gaan wonen en onder andere regelmatig te masturberen? Dan is dit wellicht jouw droombaan. Geef je snel op voor 15 september.

Deze testen? Hilarisch! De aubergine emoji is nu een vibrator