Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Onze gebeden zijn verhoord: er is nu een dubbele airfryer om dubbel zoveel snacks in te bakken

Houd je vast, want de beste uitvinding in tijden is zojuist op de markt gekomen. Wij stellen je graag voor aan de dubbele airfryer, aka een airfryer met twee lades voor dubbel zoveel snacks. Zo hoef je dus nooit meer lang te wachten totdat je bitterballen én kaassoufflés klaar zijn.

Dit is fantastisch.

Onze gebeden zijn verhoord: er is nu een dubbele airfryer om dubbel zoveel snacks te maken

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een airfryer in huis en begint de ouderwetse frituurpan langzaam te verdwijnen. En hoewel het soms wel meevalt hoeveel gezonder de snacks uit de airfryer zijn, bakken ze wel gemakkelijk af.

Alleen er is één nadeel aan de airfryer: er kan niet te veel in, omdat de snacks anders niet knapperig worden. Als je alleen bent is de hoeveelheid geen probleem, maar wil je een snacksessie zetten met vriendinnen? Dan moet je in meerdere rondes bakken.

Nu is er een uitvinding die dit probleem als sneeuw voor de zon laat verdwijnen: de dubbele airfryer van Inventum. Net zoals je vroeger een dubbele frituur had, heb je nu de dubbele airfryer. Als je snacks en frietjes tegelijk wilt serveren is het handig als je ze tegelijk kunt bakken. Hij heeft twee aparte manden van elk 4 liter die zijn te koppelen via Dual Cook zodat je één grote airfryer hebt voor meerdere gerechten.

Inventum

Met de Sync-functie kun je elke mand ook apart instellen. Wil je dat de inhoud van beide manden tegelijkertijd klaar is, ongeacht het verschil in bereidingstijd, dan kies je voor dezelfde eindtijd. De gerechten zijn dan tegelijk klaar. Dit klinkt toch top?

Je bestelt de dubbele airfyer op de site van Inventum voor €149,99. Dat is iets duurder dan de gewone airfryer, maar je krijgt er ook twee airfryers voor terug. Wij weten wat we dit jaar aan de Kerstman vragen.