Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Hiiiiha: Britt Dekker lanceert eigen streamingsdienst Hoofon over paarden

Als we één ding over Britt Dekker kunnen zeggen is dat ze een paardenliefhebber is, misschien wel de grootste van Nederland. En dat wordt alleen maar meer bevestigd, want de presentatrice en dressuurrijdster heeft groot nieuws. Ze heeft namelijk haar eigen streamingsdienst gelanceerd die alleen maar in het teken staat van paarden. De streamingsdienst heet Hoofon en op deze manier kan je 24/7 naar paarden kijken.

It’s a dream come true.

Britt Dekker lanceert eigen streamingsdienst Hoofon over paarden

Echte paardenliefhebbers kunnen hun geluk niet op met deze nieuwe streamingdienst, want alle paard gerelateerde content is hierop te vinden. Zo kan je paardenseries, paardenfilms, documentaires, podcasts, trainingen en nog veel meer bekijken op Hoofon. Ook lanceert de streamingsdienst eigen Hoofon-originals. Presentatrice Britt Dekker is in ieder geval mega blij met haar eigen streamingsdienst en liet weten dat het een droom is die uitkomt. De streamingsdienst kost € 6,99 per maand en dan kan je alle paardenfilms en series bekijken die je maar wilt! Wel is Hoofon alleen in Nederland of België te bekijken.

Britt Dekker vertelde aan RTL Boulevard meer over haar nieuwe streamingsdienst: “Het is eigenlijk een Netflix voor paardenmensen. Alle paardenfilms en series wereldwijd hebben we aangekocht”, vertelt ze. “Het is echt een droom die uitkomt, maar alles wat met paarden te maken heeft, is mijn droom en die is al uitgekomen toen ik naar het EK mocht. Dus ik moet weer een nieuwe droom verzinnen”, grapt Britt.

Zilver tijdens het EK

Het is een hele bijzondere maand voor Britt Dekker. Eerder deze maand haalde ze namelijk nog de zilveren medaille op het EK Dressuur voor Iberische paarden samen met haar paard George. En als dat nog niet genoeg is, lanceert de dressuurrijdster nu ook nog haar eigen streamingsdienst Hoofon.

MAFS-Astleigh en Rowan zetten nóg een grote stap in hun relatie