Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 11 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze dupe van Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant is 10 keer goedkoper dan het origineel

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn altijd op zoek naar goede nieuwe dupes. En nu hebben we er eentje gevonden die jij zeker weten wilt kopen. Dit product is namelijk de perfecte dupe van Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant.

Het beste nieuws? Hij is ook nog eens tien (!!!) keer goedkoper dan het origineel. Dat scheelt serieus geld!

Dupe van Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant

Je hoeft TikTok maar te openen of je komt de 2% BHA Liquid Exfoliant van Paula’s Choice tegen. Als gebruikers van dit product moeten ook wij toegeven dat we goed snappen waar de hype over gaat: het product doet namelijk echt veel voor je huid. Het product is het geld dan ook meer dan waard naar onze mening, maar een goede dupe is altijd welkom.

Die goede dupe hebben we gevonden: het is namelijk de Balea Beauty Expert Liquid Peeling van €3,95. Het artikel heeft dezelfde actieve ingrediënten als de Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant waar we allemaal zoveel van houden. Snel kopen dus! Waar kan dat? Over de grens in Duitsland bij de winkel DM. Dat is even rijden, maar als je inslaat zeker de moeite meer dan waard.

De meest populaire lipstick van 2023 komt in een limited edition uitvoering

Meer dupes

In de TikTok-video waarin de dupe voor de 2% BHA Liquid Exfoliant van Paula’s Choice wordt laten zien, is te zien dat er nog veel meer geweldige dupes zijn te vinden bij de DM. Zo ruiken de deodorants van Balea naar de parfums Alien, Chloé en La vie est belle. En van dezelfde geuren bestaan ook douchegels. Deze producten zijn allemaal te koop voor minder dan twee euro.

Ook van Olaplex zijn veel dupes te vinden in de DM. Zo zou de hele Plex Care-lijn van Balea volledig moeten bestaan uit Olaplex-dupes. En de Fenjal body milk in de geur Avocadoöl & sheabutter zou een dupe moeten zijn van de bekende Brazilian Bum Bum Cream van Sol de Janeiro. Genoeg producten dus om een tripje naar Duitsland te maken!

Net wanneer je dacht dat er niet meer voordelen waren, hebben we er toch nog eentje. Veel producten zijn over de grens namelijk veel goedkoper dan in Nederland. Vergeet daarom vooral niet om ook even op de Make-up afdeling van de DM rond te snuffelen. De prijzen zullen je verbazen.

@serenaverbon

Dit zijn de beste #dmdupes voor wanneer je weer even over de grens gaat winkelen #baleadupe #dmdrogisterij #voorjou

♬ original sound – Serena Verbon

Een mega glad gezicht zónder donshaar? Dan moet je scheren volgens TikTok