Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 4 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil jij een intenser orgasme ervaren? Edging is dan jouw way to go

Edging is een techniek die alles te maken heeft met het krijgen van een intenser, krachtiger en langduriger orgasme. Wij vertellen je alles wat je moet weten over edging en gaan vooral in op hoe je deze techniek zelf of samen met je (bed)partner kunt doen.

Let’s chat.

Wat is edging?

Edging is een techniek die je kunt gebruiken tijdens het masturberen of met je (bed)partner die een handje helpt. Als je het inderdaad zelf doet, moet je jezelf op het punt van een orgasme brengen en dan stoppen. De eerste gedachte die wij hadden was ook: hoe naar is dat? Ook is het zo dat als je bijna op het punt bent dat je een orgasme krijgt, je jezelf graag wil laten gaan en het bijna onmogelijk is dit niet te doen. Toch raden we je edging aan, op het moment dat je na het doen van deze techniek wel klaarkomt, zal dit orgasme nog beter aanvoelen. Ook zal het langer aanhouden en intenser zijn.

Hoe werkt edging?

Het kost niet veel tijd om goed te worden in edging. Na een paar korte sessies in een paar dagen, zul je merken dat de kwaliteit van je orgasme zal verbeteren. Ook moet je goed opletten wanneer je opwinding overgaat in een orgasme en op dat punt stoppen. Op dit punt is het belangrijk om te stoppen met wat je doet en je lichaam een ​​minuut of twee te laten rusten, totdat het weer normaal voelt. Zodra dit zo is kan je weer doorgaan met wat je aan het doen was. Probeer dit zo’n drie of vier keer te doen. Hoe vreselijk dit ook klinkt, je zal ons dankbaar zijn als je het eindresultaat hebt meegemaakt.

Geen partner nodig

Bij het doen van edging worden seksspeeltjes juist afgeraden. Als het je niet goed lukt om het punt van opwinding in een orgasme te bereiken zonder bijvoorbeeld een vibrator, kun je wel een wandvibrator gebruiken. Ze zijn super krachtig, maar kunnen ook worden gebruikt op een lage stand. De grote kop betekent dat de hele deal erbij betrokken raakt en zorgt uiteindelijk voor een ‘voller’ orgasme.

Oelala! Heb jij deze ondeugende en tikkeltje kinky spelletjes al weleens geprobeerd in de slaapkamer?