Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 5 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Handig voor vakantie: op deze frikandellenkaart lees je waar je de snack kunt scoren

Op vakantie gaan is heerlijk. Eerlijk is eerlijk, er hoort ook een dag bij te zitten waarop je friet gaat eten, het liefst mét frikandel. Nou denk je misschien dat dat een beetje lastig gaat worden als je in Nepal bent, maar niets is minder waar. Om inzicht te krijgen of er op jouw vakantieplek wel een frikandel te scoren valt, bestaat er een heuse frikandellenkaart.

Op die kaart zie je waar je overal ter wereld een frikandel kunt halen. You’re welcome.

Frikandellenkaart

Veel populaire vakantiebestemmingen voor jongeren (we noemen een Mallorca of  Blanes) hebben wel een of meerdere Kees Kroket, Atje Patatje en Friet van Piet waar je gegarandeerd een frikandel kan scoren. Maar grote kans dat je die tenten niet gaat vinden in Nepal. Nou, dacht dácht je.

Op de frikandellenkaart is zelfs daar namelijk een tentje te vinden waar je de heerlijke snack kunt bestellen! Sterker nog, er staan in totaal 143 verrassende en minder verrassende plekken ter wereld op waar je de Hollandse traditie kunt scoren.

Google Maps

De frikandellenkaart is in Google Maps gemaakt en voor iedereen te bekijken, dat doe je door hierrrr te klikken. Het is niet bekend wie de kaart heeft gemaakt, maar een ding is zeker: wij zijn hem of haar eeuwig dankbaar.

Oh en déze content over frikandellen wil je sowieso lezen: