Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 20 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Ein-de-lijk: Je kunt nu checken wie je terug volgt op Instagram en zo zie je het

Je kent het vast wel: je bent een rondje Instagram aan het doen je komt erachter dat verschillende vriendinnen of andere bekenden eindelijk een account gemaakt hebben. Je volgt ze direct en na een tijdje wil je graag weten of ze je ook terug volgen. Was het eerder vaak een hele klus, dankzij de nieuwe update wordt dit een heel stuk makkelijker. Vanaf nu kun je namelijk direct zien of iemand je volgt of niet. Dankzij de nieuwe update van Instagram staat er onder de persoonlijke tekst en boven de foto’s niet meer alleen ‘gevolgd door’ maar ook ‘volgt jou’. Als degene je niet volgt, dan staat dit laatstgenoemde er natuurlijk niet.

Alleen Android

De nieuwe update zorgt ervoor dat je niet meer door hele lijsten hoeft te scrollen om te kijken of degene je terug volgt. Vooral als je een heleboel volgers hebt, kan dat een grote klus zijn. De update lijkt nu alleen nog voor Android-toestellen beschikbaar te zijn, maar iedereen met een iOS-besturingssysteem hoeft niet lang te wachten tot ze de app ook kunnen updaten.

Super enthousiast

Hoewel de update van Instagram stilletjes doorgevoerd is, was iedereen die het ontdekte helemaal in de wolken. Zo verschenen er talloze enthousiast reacties op Twitter over de nieuwe functie:

rae on Twitter

Instagram shows when someone follows you and I’ve been waiting on this for YEARS

No Title

No Description

VΛTO on Twitter

Yeess there’s finally a “follows you” on Instagram!

Instagram is de laatste tijd flink bezig aan het vernieuwen van hun app en heeft in korte tijd al veel nieuwe updates doorgevoerd. Toch is Drogon, oftewel @MQaasiem7, nog niet helemaal tevreden:

Muhammad Qaasiem on Twitter

Instagram finally has a “follows you” feature. Progress Instagram progress. Now fix the chronological order of pictures then we good

Eerder schreven we over deze update van Instagram: O god! Instagram gaat nu echt notificaties verzenden als je een screenshot maakt

Digital Spy