Redactie
Redactie Life 5 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Emily in Paris seizoen 2: de opnames van het tweede seizoen zijn gestart

Na een tijdje wachten is het dan eindelijk zover: de opnames voor het tweede seizoen van onze favoriete serie Emily in Paris zijn eindelijk van start gegaan. Maandag plaatste het officiële Instagram-account van de hitserie een foto op Instagram waarin ze bevestigde dat het tweede seizoen eindelijk van start is gegaan.

We praten je bij.

Tweede seizoen Emily in Paris

Dat het eerste seizoen al een grote hit was, moge duidelijk zijn. We kunnen geen genoeg krijgen van chaotische leven van de Amerikaanse Emily die een tijdje in Parijs gaat wonen. En we hebben très bien nieuws, want er komt eindelijk een tweede seizoen aan. Afgelopen november werd al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen aan komt, en nu is het dan echt zo ver.

Afgelopen maandag is actrice Lily Collins, die niemand minder dan Emily speelt, in Parijs gespot voor het filmen van de opnames voor het nieuwe seizoen. Ook werd er op het officiële Instagram-account van de Netflix serie een bevestigende video geplaatst waarin veel acteurs enthousiast mededelen dat Emily in Paris terug komt voor een tweede seizoen.

Ook maakte het Instagram-account bekend dat Emily in Paris de meest bekeken comedy van 2020 was, met zo’n 58 miljoen (!) huishoudens die het chaotische leven van Emily hebben gebingewatcht. Kortom: de serie is een grote hit.

Veel verandering

Volgens de cast gaan er veel dingen veranderen volgend seizoen. Zo vertelde Lucas Bravo, die hottie Gabriel speelt, in een interview met Cosmopolitan dat er in het eerste seizoen een aantal zaadjes zijn gepland over verschillende karakters.

Like Camille, when she kisses Emily on the mouth, and she’s like, ‘I’m not sorry.’ And then when they’re in bed, and I’m liking the picture, it’s all little seeds,“, vertelde hij aan Cosmopolitan. “Anything could happen between the three of them. I think Darren wants this second season to be really open-minded.

En daar stopt het nog niet… Er staat enough drama op ons te wachten voor volgend seizoen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet wachten tot we weer een gloednieuw seizoen van Emily in Paris kunnen bingen.

5 dingen die we ons afvragen na de laatste aflevering van Emily in Paris

Reageer op artikel:
Emily in Paris seizoen 2: de opnames van het tweede seizoen zijn gestart
Sluiten