Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la: déze seksspeeltjes zijn op afstand bestuurbaar en dat is alles wat je wil

Of je nou een lief hebt die ver weg woont, of je bent wel toe aan wat spice, seksspeeltjes die op afstand bestuurbaar zijn, zijn de shit. Aan je trekken komen kan in een anderhalvemetersamenleving óf als je een langeafstandsrelatie hebt echt wel een ding zijn. Althans, voor je onderstaande speeltjes had ontdekt. Lang leve de technologie.

Dit zijn onze favoriete teledildonics (jep, zo noem je dat).

Teledildonics: seksspeeltjes op afstand

We zijn altijd online. En dat is fijn. Zo kan je namelijk makkelijk contact onderhouden met mensen op afstand – of dat nou aan de andere kant van de wereld is, of iets dichterbij. Wat een stuk lastiger is op afstand, is seks. Gelukkig bestaat er zoiets als sexting, maar dan nog kan je het voelen en stimuleren missen. Al is daar óók een oplossing voor: teledildonics.

Seksspeeltjes die je op afstand kan besturen. En dat niet alleen, er bestaan ook speeltjes die met elkaar verbonden zijn en die met elkaar kunnen communiceren – if you know what I mean. Kijk maar eens.

1. Kiiroo

Er bestaan sets die je met elkaar kan verbinden én op afstand kan besturen. Ideaal voor als je een langeafstandsrelatie hebt. Kiiroo is zo’n interactief speeltje. De beweging die jij maakt, voelt je partner ook (via de vibrator of masturbator). Seks op afstand 2.0, want het voelt net alsof je bij elkaar bent.

2. Lovense Lush 2.0

Als je into seksspeeltjes bent, heb je gegarandeerd wel eens gehoord van een vibratie-eitje. Déze variant, de Lovense Lush 2.0, kan je ook laten reageren op je favoriete muziek. Als dat niet per se hoeft, heeft het genoeg andere voordelen: het is bedienbaar of korte en lange afstand en heeft oneindige vibratiepatronen.

3. Pinky

Een vibrator met dubbele stimulatie is één ding. Zo’n vibrator die op afstand bestuurbaar is, is een heel ander verhaal. De Pinky Promise is alles wat je zoekt, geloof ons.

Oh, en als je dan toch bezig bent: déze fouten maakt iedereen met seksspeeltje.